|
25.04.2024 11:49

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

У своїх інтерв’ю Оля Полякова завжди охоче розповідає про те, якою була її юність. Адже вона з молодих років намагалася підкорити українську сцену, і вийшло в неї це далеко не одразу.

Тоді ж доля її звела з підприємцем Вадимом Буряковським. На той момент він був одруженим, хоча дітей у шлюбі не мав. І хоча далі усім історія кохання виконавиці та бізнесмена відома, Оля якось розповіла в подробицях, що ж відбулося.

Оля Полякова розповіла, як змусила Буряковського покинути дружину

Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським

За її словами, вона мала виступати на корпоративі, де якраз зібралися бізнесмени. Вона прекрасно знала про свою харизму, вміння добре жартувати та знаходитися в компанії. Тому, коли її запросили на стіл за стіл, вона вже знала, що виграла.

Вадима вона підкорила своїм позитивом та безпосередністю, і їм вистачило всього одного вечора, щоб Полякова міцно засіла у серці підприємця.

Але для чоловіка все не було так просто, адже Оля вже розставила свої пастки. Знаючи, що він був від неї у захваті, Полякова заявила, що відпустить його до себе лише після розлучення з дружиною. І Вадим прийняв це рішення доволі просто, адже спільних дітей з благовірною в нього не було.

Лише після того, як бізнесмен виконав умову співачки, в них зав’язалися стосунки. Оля Полякова вчинила так сама, і заявила, що радить так чинити і іншим жінкам: мовляв, не обманювати себе, не обманювати іншу, і одразу ж розтавляти всі крапки над “і”.

Варто відзначити, що не так давно в мережі прокотився скандал, який був пов’язаний з імовірною невірністю Олі Полякової. Влад Міцкевич заявив, що зустрічався та жив з артисткою, але потім вони розсталися. В свою чергу артистка заявила, що вони були друзями, і вночі Влад вирішив її шантажувати, а також натякнула на джерело такої поведінки.