|
25.04.2024 22:30

З’явилося фото 14-річної доньки Віри Брежнєвої від олігарха: копія мами, яка виглядає набагато старшою

У грудні 2023 року молодшій дочці Віри Брежнєвій виповнилося 14 років. Але, на думку багатьох користувачів Мережі, дівчинка-підліток виглядає набагато старшою за свої роки. Такий висновок зробили після появи кадрів із останньої фотосесії Сари Кіперман.

З’явилося фото 14-річної доньки Віри Брежнєвої від олігарха

На чорно-білих фотографіях дочка Брежнєвої позувала сидячи на дивані в чорному топі, широких штанах молочного кольору та об’ємному жакеті, накинутому на плечі. На її обличчі був макіяж із акцентом на очах. Волосся було розпущене і красиво покладене хвилями. Завершили образ мініатюрні прикраси. Знімки тут же розлетілися ТГ-каналами.

З’явилося фото 14-річної доньки Віри Брежнєвої від олігарха

“Нічого особливого, просто 14-річна дочка Віри Брежнєвої виглядає на всі 25”, “Якою дивовижно прекрасною жінкою стала молодша 14-річна дочка Віри Брежнєвої”, – писали в коментарях.

Зазначимо, що в описі свого профілю в Instagram молодша дочка Брежнєва називає себе підприємцем. Місце реєстрації облікового запису відзначено Латвія. Саме там зараз мешкає Віра Брежнєва.

З’явилося фото 14-річної доньки Віри Брежнєвої від олігарха

А от батько Сари – український олігарх Михайло Кіперман, якому у 2023 році СБУ висунула підозру у розкраданні майже 600 мільйонів у гривневому еквіваленті, нині проживає з новою родиною у Женеві (Швейцарія), куди виїхав після початку війни. Нагадаємо, що бізнесмен був другим офіційним чоловіком Віри Брежнєвої. Після двох років шлюбу пара розлучилася.

Віра Брежнєва тМихайло Кіперман

Подейкували, що причиною став роман співачки із продюсером Костянтином Меладзе, який на той момент теж був одружений. Пара довгі роки скривали  любовні стосунки, а потім несподівано для всіх таємно зіграли весілля в Італії. Правда, і цей шлюб продовжився не довго.