|
26.04.2024 12:00

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

Тіна неодноразово давала коментарі, в яких заперечувала крадіжку ідеї. Мовляв, ніколи не дивилася на це з такої сторони, і нюанс з їхніми псевдонімами — це нічого більше, як співпадіння. Тим паче, що його для неї нібито придумала команда.

Лорак вже ніколи не реагувала на дані чутки, і не допускала негативних коментарів у сторону Тіни. Здавалося, що любов до Кароліни перемогти просто неможливо, аж допоки вона не допустила величезну помилку, яка коштувала їй кар’єри в українському шоу-бізнесі.

Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

Ані Лорак та Тіна Кароль

Лорак згодом перебралася до російської федерації, а концертів в Україні майже не давала. Публіка поділилася на тих, хто захотів просто забути про таку артистку, і тих, хто вірив, що нібито у неї були причини вчинити так, як вона вчинила. Мовляв, повернутися в Україну хтось не дозволяв.

2021-го Лорак дала вперше за багато років інтерв’ю для української журналістики, в якому заявила, що нібито з України її просто вигнали, і зробили це доволі ефективно. Публіка побачила у її зізнанні натяк на Тіну Кароль.

Але шанувальники поп-діви вирішили, що це неправда і почали активно захищати співачку, звіряючи, що виконавиця подібним не займалася навіть попри зіпсовану репутацію Лорак.

Але цього року режисер Олег Боднарчук підтвердив дану версію і заявив, що повернення Лорак на батьківщину зупинила саме Кароль, яка нібито захищала свою батьківщину від зрадниці. І мовляв, за це їй необхідно подякувати.

У цьому питанні Кароль знову ж таки вирішила взагалі не брати участь в обговоренні, не давала на цей рахунок ніяких коментарів, і просто відмовчувалася. Заяву Олега також не прокоментувала і Ані Лорак, яка ще 2 роки тому сама натякала на те, хто не дав їй можливості заробляти в Україні.

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація про бажання Кароліни підтримати батьківщину, від якого її відмовив нібито Філіп Кіркоров. Також російські зірки розповідали про те, що отримували вельми неприємні дзвінки, і все для того, аби вони мовчали.