|
26.04.2024 13:33

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

В архіві співачки Ірини Білик багато фотографій, зроблених на початку творчої кар’єри, де можна побачити її зіркових колег, а також друзів. Так, напередодні артистка оприлюднила ретро-знімок, на якому позувала разом із подругою продюсером Оленою Мозговою, ще тоді, коли вона була одружена з Олександром Пономарьовим та її знаменитим батьком – легендарним музикантом та композитором Миколою Мозговим.

У кадрі Ірина з довгим рудим волоссям і якоюсь модною на той час сукнею, Олена Мозгова з короткою стрижкою боб-каре. Зважаючи на все, фотографію було зроблено на заході в ресторані, оскільки всі учасники сиділи за столом, на якому видно келихи.

Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою та її батьком

“Який рік?”, – підписала знімок співачка.

У коментарях відразу почали гадати. Майже всі думають, що це кінець 90-х – початок 2000-х років під час презентації нового альбому Ірини Білик “ОМА”.

“Легенди української естраді”, “Боже, який колір-вогонь!Які очі! Кінець дев’яностих”, “Про Боже Микола Мозговий”, “Руда Ірина…період *ОМА* десь 2000 рік”, “Та ще до нашої ери”,- писали у коментарі.

Зазначимо, що фото справді може відноситися до цього періоду. У ті роки Білик справді носила яскраво-руде волосся і ще не зробила жодної пластичної операції.

Ірина Білик показала ретро-фото

Вже пізніше в інтерв’ю співачка зізналася, що вперше звернулася до пластичного хірурга щодо блефаропластики, а потім трохи підкоригувала горбинку на носі. Вже пізніше співачка стала користуватися послугами косметологів та підтримувала свою молодість та красу за допомогою уколів ботоксу та гіалуронової кислоти.

Ірина Білик до та після пластики

Що стосується Олени Мозгової, якій у 2024 році виповнилося 50 років, то про її пластичні операції нічого не відомо.

Ірина Білик показала ретро-фото з Оленою Мозговою