|
26.04.2024 16:23

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Останнім часом відомі телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча охоче діляться милими фотографіями та відео, на яких можна побачити всю родину разом. Особливо розчулюють кадри із синами – 7-річним Іваном та 3-річним Данилом. Так, напередодні Юрій Горбунов оприлюднив знімок, на якому позує разом із своїм первістком. У кадрі обличчя ведучого та його сина зображені крупним планом. Іван широко посміхається і можна помітити, що хлопчика відсутній молочний зуб.

Юрій Горбунов розчулив фото зі старшим сином

“Хто придумав школу вранці?”, – жартома написав продюсер, натякаючи на те, що із задоволенням би залишився разом зі старшим сином дома.

Нагадаємо, що у своєму мікроблозі Юрій Горбунов із задоволенням розповідає, як проводить час зі маленькими дітьми. Особливо зворушили кадри, на яких продюсер зобразив їхню зустріч після невеликої розлуки. Діти обіймаються з татом і це так зворушливо і мило.

Зазначимо, що до того, як одружується з Катою Осадчою, у Горбунова не було рідних дітей. У попередньому шлюбі з першою дружиною Людмилою, з якою прожив 21 рік, він виховував прийомну дочку Ксенію. Відомо, що Юрій досі підтримує з дівчиною добрі стосунки.

Катя Осадча також має дорослого сина від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Свого первістка Іллю телеведуча народила 2002 року, коли була ще зовсім юною дівчиною. Середній син Іван з’явився за кілька місяців після офіційного розпису з Юрієм Горбуновим у 2017 році, а через 4 роки з’явився молодший Данило. Зазначимо, що всі свої вагітності Осадча ретельно приховувала. І дуже довго не показувала обличчя дітей.