|
27.04.2024 12:10

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

Ведучий шоу “#ністиданісовісті“, яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, Артур Адамов розкрив таємницю, яку не хотіли відкривати зірки українського телебачення Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов. Розмова зайшла про конфлікт телеведучих, а Артур з задоволенням розповів деталі ситуації.

Історія почалася рік тому. Тоді жінка повідомила про конфлікт, що виник між зірками у далекому 2021. Проте вона не розповіла, що стало причиною завершення дружби багатьох років. Шанувальники не розуміли, як такі близькі відносини могли перерости у холод та навіть ворожнечу.

Артур Адамов розкрив причину конфлікту Єфросиніної та Горбунова

До недавно, ні Єфросиніна, ні Горбунов публічно не обговорювати свої відносини. Але її колега вирішив прочинити завісу в життя зірок. Чоловік повідомив, що конфлікт викликаний досить банальною причиною – грошима. За словами Артура, Маша впевнена, що Юра

несправедливо вчинив щодо неї. Він зайняв її місце на одному з корпоративів та не зміг відмовитися від грошей заради багатолітньої дружби.

“Якого чорта це скривати? Вони ж обидва ведучі, постійно замовляють їх на корпоративи. І якось Єфросиніну відмінили, а Горбунова взяли на те місце. І вона сказала: “Юро, як ти міг погодитися?!” Він сказав: “Машо, нічого особистого, тільки гроші””, – розповів Адамов.

Артур Адамов розкрив причину конфлікту Єфросиніної та Горбунова

Проте, на питання співведучої, про походження озвученої інформації, Адамов відповів досить неочікувано. Мовляв, сам тільки но вигадав цю історію. Тому, правда це чи ні, ми не дізнаємося, поки хтось з зірок офіційно не підтвердить цю історію. А судячи з висловлювань колег, це навряд колись відбудеться.