|
27.04.2024 16:00

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

Апогей конфлікту між матір’ю та дочкою стався ще задовго до 24 лютого. Між ними завжди були натягнуті стосунки, хоча обидві нібито намагалися їх налагодити. А вже на початку лютого 2022-го Стася була вимушена виправдовуватися в ефірі за поведінку Сніжани, а також просити вибачення у публіки.

Звичайно, це була дуже незручна позиція для дівчини, яка могла Понести відповідальність за те, чого ніколи не робила, адже репутаційні втрати — справа тонка.

А вже через декілька місяців Стася закрила для себе питання кар’єри в Україні і обміняла її на спокійне життя в Сполучених Штатах Америки. Хоча основною причиною послужили події в Україні, для багатьох шанувальників стало очевидним, що також Стасі було важко продовжувати бути публічною у державі, де всі обговорювали вчинок її мами. А Сніжану Єгорову благополуччя її дочки наче й не турбувало.

Сніжана Єгорова публічно розкритикувала свою дочку

Сніжана Єгорова публічно розкритикувал свою дочку

Після переїзду до Америки Стася ще неодноразово давала інтерв’ю, і також коментувала стосунки з Єгоровою. Зокрема, вона розкритикувала її за ставлення до рідних, до себе, зізнавалася, що та не зовсім адекватна і просила просто не звертати на неї увагу, адже більш за все Сніжана піклується саме про свою популярність.

Нещодавно телеведуча дала певну відповідь своїй дочці, і у вельми критичні манері, дозволяючи собі також зауваження, які не мали жодного стосунку до проблематики обговорення між ними.

“Вона там мене засудила за мою позицію. Просто вона життя не знає, правди боїться і взагалі надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Також Сніжана обурилася, що журналістів дуже цікавить думка її дочки, а от до неї вони за інтерв’ю не поспішають.

“Мені найбільше подобається, що всі україномовні українці, які мене ненавидять просто за те, що я говорю правду, вони прибігають туди і кажуть: “О, яка ви чудова, чарівна. І яка жахлива, страшна мати у вас”. Мені просто цікаво, а такої матері може така чудова дочка бути?”