|
28.04.2024 11:58

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Впродовж усієї кар’єри Андрій Данилко ніколи не розповідав про своє особисте життя, із офіційною версією, увесь цей час був самотній. Хоча зрозуміло, що насправді артист просто вдало приховував те, що відбувалося з ним, коли камери вимикалися.

Цікаво, що артист ніколи не вівся на жодні провокації, не коментував плітки про себе, і будь-яка інформація, яка з’являлася на цей рахунок мала статус пліток та не підтверджених даних.

Андрій Данилко розповів, чи є в нього рідні діти

Андрій Данилко розповів, чи є в нього рідні діти

І лише через багато років вперше колега зірки Радмила Щеголова зізналася, що мала з ним близькість. Так само Андрій лише на піці своєї кар’єри визнав, що неодноразово намагався створити сім’ю, але кожного разу терпів поразку.

Йому також приписували романи з Інною Білоконь, але насправді зірки запевняють, що продовжують бути хорошими друзями, а акторка не так давно разом з чоловіком повідомила про народження онука.

І все ж таки з’являлася навіть інформація про дітей Андрія. Так, 15 років тому представники преси завітали до села, де проживала матір зірки. Журналісти поспілкувалися з місцевими та з’ясували, що виявляється у жінки є онуки, і мова йде саме про спадкоємців Данилка.

Так, в сюжеті говорилося про те, що хлопчики отримали імена на честь батька Андрія та дідуся. Однак, з ними ніхто не спілкувався, і взагалі не було відомо, хто їхня мама, де вони проживають, а вік був названий приблизний 9 і 12 років.

Тобто, якщо ці діти дійсно існували, то на даний момент вони мають бути дорослими чоловіками. Але справа в тому, що інші мешканці цього ж села говорили про те, що ніяких дітей не існує, і вони в житті їх не бачили.

Андрій Данилко навіть не коментував даного сюжету, адже завжди говорив про те, що сім’ї, тобто дружини та дітей в нього немає.

А от матір зірки померла вже давно, і навіть якщо б журналісти захотіли підтвердити дану інформацію, вже давно не можу цього зробити.