|
28.04.2024 14:27

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Спочатку Олесь Жураківську знали здебільшого завдяки позитивним ролям, але згодом вона зіграла матір, яка наполегливо та вперто шукала свого сина і це стало її головною роллю, адже персонаж люблячої матері, яка по всій країні шукає свою дитину не може залишити байдужим нікого.

На даний момент артистка вже входить мало-помалу у перелік дійсно легендарних українських акторів, які мають відоме ім’я та визнання за свою гру.

Але неодноразово різні критики та викладачі говорили про те, що артист обов’язково має знати про що співає, що грає, які емоції передає.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, що стало основною причиною її рішення розійтися з чоловіком. Так, Олеся зруйнувала свій шлюб не через забаганки чи руйнування почуттів: причиною стала недостойна поведінка партнера, який похитнув її ментальне здоров’я.

“Уже був такий край, коли я розуміла, що в мене починаються, мабуть, психічні зміни. Тобто, що я постійно пригнічую відчай, страх, супротив. В мене з’явилися такі думки, щоб прямо покласти на нього подушку і думаю, чи втримаю я цю подушку на обличчі. Потім думаю, Господи, про що я думаю. В якийсь момент я зрозуміла, що мені треба довести ситуацію до стану, щоб він мені сказав: “Іди””, – зізналася артистка.

Також зірка заявила, що усім жінкам необхідно покладатися лише на себе, і не думати, що вони можуть у цьому питанні покластися на своїх партнерів. Олеся зізналася, що необхідно мати можливість завжди прийняти рішення про розставання та не заганяти себе в глухий кут.

Жураківська стало ще однією зіркою, яка підкреслила важливість здорового спілкування в парі і недопустимість будь-якого психологічного тиску стосунках між чоловіком та жінкою.