Домашні улюбленці піднімають настрій навіть у безнадійно зіпсований день: кумедні дивацтва хвостатих (ВІДЕО)

Домашні улюбленці заряджають позитивом і рятують від самотності.

Люди заводять домашніх улюбленців з різних причин. Хтось не може знаходитися сам у квартирі, хтось боїться самотності.

Для когось кішка, собака, папуга або інша тварина стає способом замінити родину або втрачену рідну людину.

Але найчастіше хатні тварини з’являються у родинах, де є діти. Таким чином батьки намагаються привчити маленьку людину турбуватися про інших.

Проте, яку б тварину не вирішила завести людина, крім вірного друга вона отримує ще й заряд позитиву. Найчастіше різні кумедні ситуації виникають там, де живуть коти або собаки.

І висіння на шторах, пірнання в акваріум чи сон з господарем – це найменше чого можна очікувати від чотирилапих друзів.

Особливо багато кумедних моментів трапляється, коли в родині є і дитина, і хвостатий друг. Самі по собі діти роблять таке, від чого у батьків волосся стає дибки, а з чотирилапим другом взагалі суцільний позитив.

Ворожнеча котів і собак може стати ще одним джерелом позитиву. Особливо коли кіт набагато менший за собаку, але нахабства в нього набагато більше.

Або коли кіт вважає, що собака для нього не ворог, а величезна м’яка іграшка. Особливо так думають кошенята, які точно не бояться прийти і погратися з величезним собакою.

Хоча веселять господарів не лише коти і собаки, а й папуги, хом’яки та інші тварини. Особливо кумедно спостерігати за тим, як папуги намагаються повторити звички господарів.

Не менш цікаво спостерігати і за тим, як пернаті реагують на нові для них речі. Мало того, що вони перестають їх боятися, так ще й починають вважати своєю власністю або взагалі дугом.

Заводити тварину чи ні – особиста справа кожного. Але дивитися на те, що роблять брати наші менші можна вічно.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.