Страшна старуха з’явилася уві сні, чим уберегла жінку від аборту: історія, що вражає

Дитина - це диво. Шкода, що є жінки, які нехтують ним.

Анні було всього 22 роки. Молода перспективна дівчина тільки закінчила бакалаврат та мріяла про науку. Та трапилося у житті кохання. Однокурсник, який користувався популярністю у дівчат на потоці звернув на скромну дівчину увагу.

Пара часто гуляла разом та Анна не боялася лишатися на ніч у хлопця.

Та одного дня дівчина відчула себе зле. Нудило та темніло в очах. Анна вирішила, що вона просто дуже сильно втомилася, адже тривала активна підготовка до іспитів в магістратуру. Підготовка, яка йшла разом з коханим.

Анна закохалася

Бити на сполох почала матір дівчини. Вона помітила, що якось дуже дивно прийшлося солоненьке до смаку її донці. Після відвертої розмови матір запропонувала зробити тест.

…Руки тремтіли від нервів, адже вже 4-й тест на вагітність показував вперто дві смужки. Анна не знала, радіти чи плакати. Хлопцю повідомила особисто. Новина його шокувала.

“Ти просто хочеш зламати нам життя! Йди народжуй де завгодно, якщо так сильно цього хочеш. Хоч під коморою. Або ти завтра позбудешся дитини, або ні на яке кохання не розраховуй!”,  – прокричав хлопець.

…Подружки підтримали рішення молодика, мовляв, Анна ще молода, встигне народити. Зараз же потрібно думати про навчання та майбутню кар’єру. І дівчина відважилася. Пішла у платну клініку та записалася на приймання.

Лікарі не відмовляли

 

Лікарка, статна зріла жінка не стала витрачати час на емоції, а наказним тоном сказала:

“Твоє здоров’я. Або відважуйся, або готуйся стати мамою. Це серйозно”

Додому Анна верталася безсила і одразу лягла спати. Їй було вже байдуже. І сниться дівчині сон, як вона лежить у своїй кімнаті, а до неї підходить старезна бабця. Несе жінка якийсь згорток. Ставить його бабця на живіт студентці, а у ньому красиве немовля з блакитним бантиком у зачісці.

“Дурепою будеш, коли вб’єш його! Не подарую тобі більше дітей! А якщо лишиш – чоловіка поможу знайти”.

Анна прокинулася сама не своя, проте, не гріх вирішила не йти.

Щаслива матуся

Лишила дитину та через 9 місяців прокинулася щасливою мамою здорового малюка.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.