3 найдієвіших способи, які допоможуть захиститися від циганського гіпнозу на вулицях міста

На вулицях треба бути дуже обачним, особливо у місцях, де багато людей.

Цигани. Ніхто, навіть науковці не знають, звідки прийшла в Україну ця народність. Археологи вважають, що роми – це нащадки древніх єгиптян. Так це чи ні, але вони проживають майже в усіх країнах світу.

В Україні є проблема з даною народністю: багато циган займаються злочинними та шахрайськими діями.

Багато хто займається творчістю

Звісно, не можна дискримінувати всіх представників цієї народності, адже як і всюди, є роботящі цигани, є серед них люди, які заробляють на життя своєю творчістю. Часто жінки об’єднуються у колоритні колективи та виступають на сцені, знайомлячи глядача зі своїм фольклором.

Та є деякі люди, які за допомогою чар та гіпнозу можуть буквально на вулиці дестабілізувати ваш стан та видурити гроші, телефон та прикраси.

Що не можна робити під час зустрічі з вуличними шахраями

Не встановлюйте зоровий контакт та намагайтеся уникати розмов. Бажано ухилятися від прямих питань.

Найчастіше цигани підходять групою та питають про гроші. Вони намагаються втягнути вас у дискусію, аби відволікти, поки колежанки, якщо їх так можна назвати, нишпорять по ваших кишенях.

Цигани гуртуються на вокзалах

Тут, на питання про гроші, слід сміливо відповідати, що немає нічого, ані гривні, ані копійки.

В жодному разі не діставайте гаманець.

Буває так, що цигани підходять і починають розповідати вам про долю. Зазвичай вони просто використовують популярні загальні фрази, які можуть здаватися близькими кожному.

Наприклад:

“Твій знайомий чоловік не доведе тебе до добра”

Тут можна нафантазувати що завгодно. На такі й подібні речі, слід казати, що вам це не цікаво, або взагалі ніяк не реагувати.

Більш хитрі зловмисники можуть до вас підходити на вулиці з питанням про те, яка назва вулиці на якій ви стоїте або як дістатися якоїсь певної локації.

Тут бажано сказати, що ви не місцевий та нічого не знаєте. Завершуйте розмову якнайшвидше.

Пам’ятайте, якщо ви побачили, що когось не знайомого оточили на вулиці пара-трійка циган, сміливо підходьте та відводьте довірливу людину убік.

 

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.

Тримали вдома 159 котів та 7 собак: чому подружжю виписали заборону на утримання домашніх тварин?

Подружню пару з Франції засудили за неналежне поводження з тваринами. Вони тримали купу котів та собак квартирі. Чим обернулося для них таке "піклування"?