Як зараз живе наймолодша мама України: народила у 12 та залишилася без будь-якої підтримки

Народила у 12 і виявилася нікому не потрібною, крім власної мами.

Історія 12-річної школярки Тетяни Лучишин з Борислава у 2017 році сколихнула всю Україну.

Тоді дівчинка, яка стала наймолодшою мамою країни, довго не наважувалася розповісти хто справжній батько дитини.

Спершу Таня вказувала 18-річного сусіда, проте проведена ДНК-експертиза слова дівчинки не підтвердила. Згодом вона таки зізналася. що справжнім батьком дитини є її 14-річний двоюрідний брат Остап.

Тетяна Лучишин з мамою та донькою
Тетяна Лучишин з мамою та донькою

Діти зізналися, що все сталося після того, як вони надивилися фільмів для дорослих. Тоді їхні батьки сплатили штраф і визнали свою помилку. Мама Тетяни, Анна Лучишин, зауважила, що даремно вона не приділяла належної уваги сексуальному вихованню доньки. Жінка визнала, що це розплата за її сором’язливість.

Зараз Таня Лучишин продовжує ходити до школи, але з викладачами займається окремо. Вдома ж дівчинка допомагає робити уроки молодшому братові.

Поки молода мама на навчанні з Діаною, так назвали дівчинку, сидить бабуся, Анна Лучишин.

Жінка повідомила, що її донька з дитиною та молодшим братом живуть на знімній квартирі, адже там, де спершу жила вся сім’я мало місця. Щовечора дівчинка вмикає опалення, щоб її донька не змерзла. Вона мріє про власне житло і впевнено говорить про плани на майбутнє. Таня хоче вивчитися і поїхати на заробітки до Польщі, аби заробити грошей на власну квартиру.

Тетяна Лучишин: тоді і зараз
Тетяна Лучишин: тоді і зараз

Ремонт у аварійному помешканні, де проживає дівчинка, вона робила сама. Але будинок все одно небезпечний, адже тече дах, у підвалі збирається вода і відсирівають стіни.

Проте слава, яка прийшла до родини, завдає їм зараз чимало неприємностей. Після того, як маму Тетяни запросили на програму “Стосується кожного” і повідомили про те, що держава виплатила їй 40 тис грн, їй перестали давати продукти у борг. Раніше це її дуже виручало, адже родина не має великих статків.

Але ніяких грошей від держави ні анна Лучишин, ні її донька не отримували. Так само. як і не може дочекатися дівчинка і обіцяного від влади подарунка.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.