Народила 21 дитину і хоче ще: як живе найбагатодітніша мати світу та як склалося життя її дітей

Одна з найбагатодітніших матусь світу вкотре готується стати мамою. Їх з чоловіком не зупиняють навіть значні фінансові витрати.

Жінка на ім’я С’ю Редфорд живе у Великобританії, у містечку Моркама графства Ланкаши.

У неї є чоловік Ноель і 21 дитина. Останню доньку, яку назвала Бонні, вона народила у 2019 році і після цього пообіцяла більше не народжувати. Проте життя склалося так, що жінка знову завагітніла.

Багатодітна родина С'ю та Ноеля Редфордів
Багатодітна родина С’ю та Ноеля Редфордів

До цього у пари вже було три спроби припинити народження дітей. Проте відмовитися від щастя ставати батьками парі було ще важче.

Наразі у подружжя 21 дитина: 11 дівчаток і 10 хлопчиків. Двоє вже дорослих дітей з’їхали від батьків і мають всже власні родини.

Велика британська сім’я живе у приміщенні колишнього притулку, який придбали за 240 тисяч фунтів. При цьому жодної допомоги родина не просила, а всі витрати за дітей беруть на себе.

Як зізналися багатодітні батьки, на харчування вони витрачають близько 300 фунтів на тиждень, зокрема лише на один день їм потрібно 10 літрів молока, 3 коробки готових сніданків і три літри соку на всю родину.

При таких витратах, родина живе на дитячу допомогу і на прибуток від невеликої сімейної пекарні. Жодної додаткової допомоги від держави багатодітна родина не отримує.

Зараз пара готується стати батьками 22 дитини, про що жінка повідомила на своєму YouTube-каналі. 44-річна С’ю дуже сподівається, що це буде хлопчик, адже тоді в неї буде порівну дітей кожної статі. Наразі жінка перебуває на 15-му тижні вагітності і поки не говорить про стать майбутньої дитини.

Багатодітна британка готується до появи 22 дитини
Багатодітна британка готується до появи 22 дитини

Зважаючи на таку кількість дітей і турбот по дому. жінка просто не може не бути у чудовій фізичній формі. До того ж. як зауважує сама С’ю, її організм дуже швидко відновлюється після пологів.

 

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.