Місця України, що заполонять ваш Інстаграм

Соціальні мережі стали невід'ємною частиною нашого життя. Тут ми прагнемо показати всім яскраві миті свого життя, зупинені на фото.

Ми сформували список місць в Україні, які за атмосферністю не поступаються найбільш фотографованим місцям світу.

1.       Фестиваль повітряних куль у Кам’янці-Подільському

Це раніше Кам’янці-Подільська фортеця була оборонною спорудою, а зараз це красиве місце для фотографій. А фестиваль повітряних куль, що відбувається тут кожного року, нагадує аналогічну подію у турецькій Кападокії.

2.       Пішохідний міст через Дніпро

Міст існує давно, але досі лишається у списку улюблених фото-локацій киян та гостей міста. З мосту відкривається фантастичний вид на Дніпро та Поділ. Ним можна потрапити на Труханів острів. А з іншого боку від нього височить Володимирська гірка.

3.     Скляний міст

Скляний міст у Києві
Скляний міст у Києві

Це нова, але вже дуже популярна локація для фото. Міст розташований між Маріїнським парком і Володимирською гіркою. З мосту відкривається чудовий вид на Дніпро, протилежний берег річки і два парки, розташованих один напроти іншого. А ще на мосту є віконця, які дозволяють зробити фото схожі на знімки на скляному мості у Китаї.

4.       Лемурійське озеро на Херсонщині

Особливе це озеро тим, що має унікальний для природи України рожевий колір. У цьому місці виходять просто неймовірні фото, незважаючи на час доби. Схоже місце є і у Австралії, Синегалі, Канаді, Іспанії та інших країнах світу.

5.          Домініканський собор у Львові

Це візитна картка міста Лева. Навіть Оперний театр вже не такий популярний серед Інста-туристів. Серед користувачів цієї соціальної мережі існує прикмета: якщо є фото біля Домініканського собору, отже у Львові був. Фото на фоні собору і його дверей вже стало своєрідною класикою Інстаграму. А аналогів у Європі Домініканський собор не має.

6.     Тунель кохання у Клевані

https://www.instagram.com/p/CEb-KceAJgC/

Містечко Клевань розташоване у Рівненський області і прославилося тунелем кохання, створеним людиною та природою. Багато закоханих пар приїжджають сюди за неймовірними знімками. А самотні люди теж приїжджають за фото, а їдуть і з фотографіями, і з надією зустріти кохання.

7.     Ліс у Пущі Водиці

Красива локація, крізь яку проходять трамвайні колії. Живописне місце, особливо восени. Навіть якщо фотографувати просто природу, все одно вийдуть неймовірні фото.

8.     Парк біля Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського

Вхід у головний корпус КПІ
Вхід у головний корпус КПІ

Мало того, що головний корпус університету дуже схожий на європейські коледжі, тут ще й неймовірно красивий парк. А якщо взяти горішки, можна влаштувати гарну фотосесію не лише собі на фоні корпусу і в парку, а й чарівним білочкам. Якщо, звісно, годуючи тваринок і милуючись ними не забудете про фотоапарат.

Україні ще є чим дивувати. Іноді рідні місця здатні здивувати набагато більше, ніж європейські країни.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.