Наречена ледве не скасувала весілля після невдалого розіграшу від коханого: почуття гумору має не кожен

За кілька годин до весілля наречений вирішив влаштувати вельми оригінальний розіграш для своєї нареченої, проте вона його жарт не оцінила.

Героїв нашої сьогоднішньої статті звуть Бріджит і Дрю, вони молоді, закохані і тепер вже одружені, хоча через невдалий розіграші з боку хлопця цього могло і не статися.

У ніч перед весіллям без п’яти хвилин дружина отримала від коханого повідомлення, яке її в буквальному сенсі приголомшило. У ньому нібито зі слів парамедиків йшлося про те, що Дрю терміново госпіталізований, провідати його можна буде тільки вранці, та й то, якщо крапельниця допоможе. В якості підтвердження Бріджит надіслали фото обранця, лежачого на ліжку в машині швидкої допомоги.

Герої історії Бріджит та Дрю
Герої історії — Бріджит та Дрю

Звичайно, дівчина не на жарт злякалася, побачивши коханого в “несвідомому” стані. Крім того, їй довелося витратити не одну годину на те, щоб попередити гостей, що весілля не буде. Пізніше виявилося, що в цьому не було потреби, адже все це — розіграш, хоча не дуже і веселий.

Кінець холостяцького життя особливо символічний для чоловіків. Ось Дрю і вирішив завершити його оригінально, в чому йому допомогла абсолютна випадковість. Так, під час прогулянки в передвесільний день хлопець побачив на вулиці припарковану карету швидкої і попросив у водіїв дозволу сфотографуватися всередині машини.

Бріджит та Дрю (фото взяте з Інстаграму дівчини)
Бріджит та Дрю (фото взяте з Інстаграму дівчини)

Це фото Бріджит і отримала разом з тривожним повідомленням. Незважаючи на те що вона дуже розлютилася на нареченого через цю курйозну ситуацію, весілля не перенесли і закохані таки змогли вчасно одружитися. Кохання виявилося сильнішим за образу.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.

Тримали вдома 159 котів та 7 собак: чому подружжю виписали заборону на утримання домашніх тварин?

Подружню пару з Франції засудили за неналежне поводження з тваринами. Вони тримали купу котів та собак квартирі. Чим обернулося для них таке "піклування"?