89-річний мільярдер одружився на 27-річній красуні, яку не вписав у заповіт: історія кохання з сумним кінцем

Новина про одруження 90-річного мільярдера з 27-річною красунею приголомшила весь світ, адже це найяскравіший шлюб за розрахунком, який тільки можна уявити.

На момент знайомства Джеймс Говард Маршалл II був нафтовим магнатом з мільярдними статками, прикованим до інвалідного візка, а його майбутня дружина Анна Ніколь Сміт працювала простою танцівницею в одному з клубів. Чоловік на старості років вирішив дати волю почуттям і по вуха закохався в дівчину, навіть не дивлячись на те, що вона годилася йому, скоріше, в правнучки, ніж в онучки.

Джеймс і Анна
Джеймс і Анна

Джеймс оточив Анну увагою і шикарними подарунками за шалені гроші — вона про такі і не мріяла, тому встояти було неможливо. В гору пішла і її кар’єра — Сміт стала моделлю, актрисою і зіркою чоловічих журналів. Так і зав’язався їхній роман, який вилився в весілля, хоч і безрадісне.

Після скріплення шлюбного союзу поцілунком наречена поспішила покинути коханого, пояснивши це терміновою фотосесією. Так в день свого одруження чоловік самотньо сидів в інвалідному кріслі та плакав.

Весілля Джеймса Говарда Маршала та Анни Ніколь Сміт
Весілля Джеймса Говарда Маршала та Анни Ніколь Сміт

Вже через 14 місяців після офіційного скріплення стосунків Маршалл помер. Усі як один думали, що Анна Ніколь зірвала куш і вмить стала найбагатшою молодою вдовою, однак мільярдер забув включити дружину в заповіт, а може, і не збирався зовсім.

Жінка більше десяти років судилася за право контролювати величезні статки покійного чоловіка з його сином Евереттом Пірсом. Отримати свою частку їй вдалося лише після смерті останнього.

Закохані Джеймс Говард Маршал і Анна Ніколь Сміт
Закохані Джеймс Говард Маршал і Анна Ніколь Сміт

В порівнянні з мільярдами, якими володів Маршалл, їй в результаті дісталися “копійки”, хоча на безбідне життя їх мало б вистачити з лишком. Втім, злий рок спіткав і Анну — у 2007-му вона померла на 40-му році життя через передозування ліками від болю та депресії.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.