Українка у 16 років пройшла “хрещення вогнем” на Донбасі: як служить юна військова та чи хоче повернутися

2014 перевернув життя мільйонів українців. Тепер Схід і Захід точно разом, адже дуже сильна лінія подій на Донбасі назавжди зв'язала нас...

Ми живемо у дивовижний час, де у столиці ледь кожного дня дискотеки та гулянки, а десь у Донецькій та Луганській області наші хлопці боронять спокій. Та, виявляється, не тільки представники сильної статі ідуть на фронт. Редакція “Сенсація” знайшла дивовижну історію юної дівчини, яка вирішила піти добровольцем… у 16 років!

В рядах ВСУ служить українка, яка вирушила на фронт в 16 років

Її звати Віта Нестеренко. Дівчина стала до лав ВСУ, коли тільки отримала паспорт. Віта буває на передовій на рівні з чоловіками, єдине, що вона нікого не вбиває, а навпаки – рятує. Нестеренко – медик одного з підрозділів 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Попри свій вік, дівчина пройшла значний шлях. Пішла на фронт добровольцем. Старше керівництво на свій острах і ризик дозволило воювати.

В рядах ВСУ служить українка, яка вирушила на фронт в 16 років

Цікаво, що у Віти на тілі 37 татуювань. Чому зробила – секрет. А ось своєю мотивацією піти на фронт ділиться залюбки: виявляється сама дівчина з Донецької області. Осторонь не могла лишатися, коли її рідний Покровськ виявився під загрозою нападу.

Бойове хрещення юна дівчина пройшла у найгарячіших точках країни: Піски, Карловка, Авдіївка.

Як тільки їй виповнилося 18, стала до лав ВСУ. Очолювала медпункт артдивізіону, була на позиціях біля Гранітного. Як закінчився 3-річний контракт, пішла у 93-тю бригаду, адже поряд з нею пройшла пліч-о-пліч перші роки війни. Нині служить у Кримському.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.