Китаянка відростила 20-сантиметрові вії та побила рекорд: як виглядає жінка з найдовшими у світі віями

Мешканка Китаю відростила двадцятисантиметрові вії та побила світовий рекорд, який сама ж раніше і встановила.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Ю Цзянцзя (You Jianxia) і вона двічі потрапляла до Книги рекордів Гіннеса як жінка з найдовшими віями в світі. До того ж китаянка переконана, що ще не раз здивує планету черговим досягненням.

Вперше рекордсменкою Ю Цзянцзя стала у 2016 році. Тоді довжина її вій становила трохи більше 12 сантиметрів. Але зовсім недавно фахівці Книги рекордів Гіннеса знову виміряли вії жінки і зафіксували новий світовий рекорд – 20,5 сантиметрів. Така довга вія у неї одна, решта коротші на кілька сантиметрів.

Ю Цзянцзя з сертифікатом Книги рекордів Гіннеса
Ю Цзянцзя з сертифікатом Книги рекордів Гіннеса
Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Дивно, але вії героїні статті не перестають рости з роками. Більш того, цьому феномену немає ні біологічних, ні медичних пояснень, адже навіть лікарі, до яких Ю неодноразово зверталася з одним лише питанням, розводять руками. Спадковість тут теж ні до чого, оскільки ні у кого з рідних Цзянцзя немає довгих вій, тим більше настільки довгих.

Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Свою особливість рекордсменка вперше помітила у 2015-му, а сама вона її вважає подарунком Будди, тому позбуватися від вій і не думає. За словами Ю, вони її нітрохи не обтяжують, а навпаки допомагають. Наприклад, їй не доводиться користуватися тушшю або підводкою, щоб фарбувати очі, адже вони у неї і без того виразні, з чим важко посперечатися.

Іноді вії випадають, ламаються, але все одно відростають заново і не зупиняються на певній довжині. А щоб вони не заважали, китаянка придумала цікавий спосіб – вона просто заправляє їх за вуха разом з волоссям.

Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.