Журналіст-бунтівник: ведучий новин у прямому ефірі почав вимагати свою зарплатню у керівництва каналу

Завжди є вихід, якщо керівництво вас ображає. Просто необхідно набратися сміливості.

Якщо ви журналіст, і вам затримують зарплату, то герой цієї статті — відповідь на те, що вам необхідно зробити для пошвидшання виплат.

Суть курйозу під час прямого ефіру

Ведучий новин із Замбії, Кабінда Каліміна, у прямому ефірі програми на телеканалі “KBN TV у звичайний суботній вечір після  розповіді новин, почав вимагати невиплачену заробітну плату собі та колегам. Про це повідомляє авторитетне видання “The Guardian”.

Репортер спочатку зробив огляд головних новин, а згодом відійшов від сценарію та почав вимагати свою зарплату та зарплату колег, яку затримувало керівництво ЗМІ.

Відповідь телеканалу

У відповідь на бунт ведучого новин, керівництво телеканалу зробило публічну заяву, у якій зазначено, що Кабінда був п’яним і не розумів, що говорив. Мовляв, у їхні компанії є зрозуміла процедура для оскарження і він міг скористатися саме нею, чого він не зробив. Також представники телеканалу заявили, що відповідальність понесуть усі, хто причетний і допоміг телеведучому провернути його трюк під час віщання. Цікаво, що про те, що зарплата дійсно була затримана вони нічого не сказали.

Яке покарання поніс сам Кабінда також невідомо, як і той факт, чи був він насправді у стані алкогольного сп’яніння. Однак, навіть в цій історії є позитивна сторона. Наприклад, канал прославився на весь світ.

Також ця історія я повчально для усіх підприємців, які вважають, що затримка зарплатні є нормальною практикою. Хтозна, може у Кабінда була ситуація, яка не терпіла очікування? Сподіваємося, що проблема з бунтівником була урегульована мирним чином.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.