Фанати Гаррі Поттера зможуть переночувати у вітальні Грифіндора

Якщо ви фанат Гаррі Поттера і хочете випробувати все, що належить до його світу, ласкаво просимо на ферму North Shire.

Спеціально ддля фанатів світу Гаррі Поттера у Великобританії на фермі North Shire відкрили готельний комплекс, стилізований під приміщення з фантастичних книг про Гаррі Поттера.

Як передає видавництво Lonely Planet, ферма розташована у Норт-Йорк-Мурс. Ця місцевість спеціалізується на готелях в стилі улюблених фантастичних фільмів. Тут розташований основний готель з 6-ма ліжками в стилі спальні Грифіндора. Окрім спальні на 6 ліжок тут також є вітальня, у якій проводили час Гаррі та його друзі-грифіндорці, і ванна кімната.

Вітальня Грифіндора
Вітальня Грифіндора

Остання стилізована під ванну старост, яку у фільмі вперше показали у 4 частині «Гаррі Поттер і келих вогню». У ванній є вітраж з русалкою, золоті умивальники у формі мушель і готичні дзеркала у золотих рамах. Окрім цього, у всьому готелі вставлені готичні вікна.

За бажання відвідувачів можна зупинитися і у котеджі, стилізованому під хатинку лісника Гегріда. Він розташований недалеко від основного готелю, тож переміщення територією можна уявити як похід в гості до лісника.

Хатинка Гегріда
Хатинка Гегріда

У зв’язку з пандемією COVID-19 у готелі вжито всіх заходів, аби відвідувачі почувалися в безпеці. Перш за все це стосується регулярного прибирання номерів. А між заїздами зроблені більші проміжки з метою дезинфекції приміщень. Також у готелі гості самі проходять реєстрацію. Ліжка у готелі на 6 чоловік розташовані на безпечній відстані одне від одного.

Вартість проживання у такому номеріобійдеться бажаючим відчути себе у світі Гаррі Поттера у $50 за умови, що всі місця будуть зайняті.

Якщо ви не фанат Гаррі Поттера, але любите кіносагу «Володар перстнів», ферма North Shire пропонує варіант поселення у The Shire House. Цей котедж стилізований під хатинку хобіта Більбо.

Нагадаємо, що такий готель – не перше місце у Великобританії, пов’язане з хлопчиком, що вижив. Раніше було встановлено пам’ятник Гаррі Поттеру. Скульптура зображає Гаррі перед його першим квідичним матчем. Ще раніше на станції Драмі у Шотландії фанатам збиралися показати потяг «Гогвортський експрес». Але саме в той момент, коли він їхав, проїхала електричка і закрила собою потяг.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.