(Відео) У Росії призовники палять військкомати, щоб не йти на війну з Україною: ніхто не хоче опинитися в полоні

У деяких місцях Росії дійшло до того, що призовники починають палити військкомати, щоб їх не закликали на війну. Ось, що написав один із таких призовників: "Я пофарбував ворота у кольори прапора України та написав: Я не піду вбивати братів!"

Українські воїни успішно протистоять агресії Росії проти нашої країни. Вся світова спільнота стала на бік України. Представники шоубізнесу також включилися і допомагають чим, можуть і підтримують моральний дух наших воїнів та звичайних жителів України. Своєю чергою, видно, що в Росії наростає невдоволення війною в Україні. Матері не хочуть відпускати своїх синів на цю війну. Вони розуміють, що тому їхні сини можуть повернутися не в тому вигляді, в якому їхали, а зазвичай і взагалі не повернуться.

У деяких місцях Росії дійшло до того, що призовники починають палити військкомати, щоб їх не закликали на війну.
Ось, що написав один із таких призовників: “Я пофарбував ворота у кольори прапора України та написав: Я не піду вбивати братів!, після чого переліз паркан, облив фасад бензином, розбив вікна та відправив у них коктейлі Молотова.”

Президент Росії Володимир Путін заявив, що звільняє історично російські землі від нацистського режиму. Але в Мелітополі та низці інших переважно російськомовних південних та східних міст з його військами поводяться як з окупантами.
«Щодня у Мелітополі відбуваються акції протесту, — каже 33-річна Юлія Ковальова, яка до вторгнення допомагала вести сімейний бізнес із продажу електроніки.

“У якийсь момент російська армія почала стріляти в нас, одна людина була застрелена, але ми не припиняємо протестувати”, – сказала Ковальова. «Ми не боїмося протестувати, бо ми разом. Ми боїмося гуляти вночі одні, але не боїмося протестувати».
За підрахунками у вівторок на центральній площі Мелітополя зібралося близько 5 тисяч людей, попри перестрілку минулого тижня. З’явилися відео протестів в окупованих та частково окупованих містах та селищах по всій області – Херсоні, Бердянську, Старобільську, Новопскові. «Я не знаю, як порахувати кількість протестувальників, я думала, що їх не менше ніж 2000», — сказала Юнона, 29-річна айтішниця з південного міста Херсона. “Один із наших друзів був побитий і схоплений російськими солдатами, і люди так розлютилися, що погналися за окупантами по вулиці та забрали його назад”.

Дух українців не зламати. Перемога буде за нами!
Бережіть своїх близьких та себе.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.