Помер Володимир Жириновський: через що головний прихильник “спецоперації” рф пішов на той світ

Помер Володимир Жириновський — відомий російський політик та лідер фракції ЛДПР, який мріяв захопити Україну та всю Європу. Він пішов на той світ 25 березня.

Помер Володимир Жириновський. Про це повідомляють такі видання, як StarHit, Українська правда, Комсомольська правда, тощо.

Сьогодні вранці о 10:45 за московським часом державного діяча не стало. Новину про кончину Жириновського підтвердив сенатор Олександр Пронюшкін, а ось близькі Володимира Вольфовича поки що мовчать. У свою чергу Володін поки що заперечує кончину політика.

Через що помер Володимир Жириновський?

Як відомо, декілька місяців тому Володимир Вольфович потрапив у лікарню в тяжкому стані. Усе сталося після того, як політик перегнув палицю з вакцинацією і провів її собі 8 разів.

Володимир Жириновський помер

Тривалий час він перебував у реанімації, але півтора тижні тому політика вивели з штучної коми. Повідомлялося навіть про те, що Жириновський повернувся до роботи, хоча почувався дуже погано.

Нагадуємо, що Володимир Вольфович прославився не тільки сильною харизмою, але і агресивною українофобією, мріями захопити Європу та Сполучені Штати Америки, а також скандальними виступами у Думі. Лідер ЛДПР довго чіплявся за владу, а у найвідповідальніший момент для його кар’єри помер.

Необхідно відмітити, що далеко за межами росії він також став знаменитим завдяки своїм неоднозначним пророцтвам. Зокрема декілька разів він не втримав язик за зубами та проговорився про плани рф анексувати Крим. Також у 2021-у він називав дати вторгнення російської армії на території України, які майже співпали. Володимир Вольфович називав 22 лютого 2022 року. Вельми цікаво, що володимира путіна він неодноразово називав царем прямо при депутатах.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.