Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Відома британська письменниця Джоан Роулінг публічно відповіла володимира путіна на його виступ, у якому він зсилався на неї, як на жертву культури скасування.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її підкупити

Виявляється, політик вважає себе жертвою і при цьому, звинувачує Захід у несправедливому ставленні до себе, і до Джоан. У твіттері вона розкритикувала російського президента.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її підкупити. Скріншот публікації авторки

“Критикою західної культури скасування, гадаю, краще не займатися тим, хто зараз вбиває мирних жителів за їхній опір, або тим, хто садить у в’язницю і труїть отрутою своїх політичних опонентів”, – написала Роулінг 25 березня, супроводивши текст фотографією російського опозиціонера Олексія Навального. та хештегом “я разом з Україною”, – прокоментувала письменниця.

Таким чином, Роулінг прокоментувала виступ путіна на зустрічі з лауреатами президентських премій для молодих діячів культури. Так, президент росії намагався стати поруч з авторкою, як жертва цькування західного суспільства, але м’яко кажучи: не вийшло.

Натомість авторка жорстко розкритикувала діючого президента росії і захистила цінності Європи та Заходу в цілому від критики політика. Варто відзначити, що російські депутати постійно говорить про те, що їхні бізнес-партнери занадто політизовані і нібито ці дві сфери необхідно розділяти. Тим часом Джозеф Байден попереджав про те, що збирається задавити їх та санкціями.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.

Помер Володимир Жириновський: через що головний прихильник “спецоперації” рф пішов на той світ

Помер Володимир Жириновський — відомий російський політик та лідер фракції ЛДПР, який мріяв захопити Україну та всю Європу. Він пішов на той світ 25 березня.