Землетрус магнітудою від 6,6 до 7 балів у Туреччині та Греції. Фото

Потужний землетрус, який 30 жовтня стався на грецькому острові Самос та біля берегів Туреччини наніс величезні збитки. Через 4 години після поштовхів відразу повідомили про 120 потерпілих і 4 жертви.

Рятувальники розчищають завали у м.Ізмір, де землетрус зруйнував 20 будинків. Тому кількість жертв і потерпілих ймовірно значно зросте.

На грецькому острові також ведуться пошуково-рятувальні роботи.

Президент Туреччини Ердоган вже оголосив про мобілізацію сил по усій країні для допомоги постраждалим.

На період 4 години після землетрусу Міжнародне інформагенство Анадолу з посиланням на владу Туреччини повідомило про 4 особи загиблих і 120 постраждалих.

Сейсмологи  зафіксували епіцентр землетрусу у Егейському морі на глибині 10 кілометрів магнітудою від 6,6 до 7 балів.

Поштовхи чути за кількасот кілометрів і вони створили незначне цунамі, яке усе ж спричинило затоплення морського порту на острові Самос. Це утруднює можливість доставки їжі, продуктів та медикаментів. Неможливо поки що евакуювати людей.

Землетрус у Туреччині
Землетрус у Туреччині

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.