Санта Клауси та янголята з Конотопу підкорюють американського споживача

З кожним роком на американський ринок пробивається все більше українських підприємств малого та середнього бізнесу. Це найперше виробники модного одягу, взуття, годинників. А віднедавна ще виробники сувенірів та прикрас ручної роботи.

Одним із таких є «Тайч арт-студія», що в м.Конотопі Сумської області, розповідає телеканал “Голос Америки”.

Підприємство спеціалізуються на дерев’яній різдвяній продукції. Директор Андрій Божок розказав, що їхній бізнес сезонний. Практично упродовж року працівники  створюють та вручну розмальовують Санта-Клаусів і янголів.

Скрін з відео
Скрін з відео

Продажі стартують зі середини листопада. Продають продукцію через американські онлайн платформи.

Ведення бізнесу ускладнюється тим, що на сьогодні досить погано налагоджена доставка пакунків з України в Сполучені Штати. А під час епідемії коронавірусу тим більше.

Американці зазвичай замовляють подарунки за 2-3 тижні перед святами, а у цей час з України взагалі вже нічого неможливо відправити.

Тому Андрій почав шукати можливість використання у американських містах складів. На разі це вдається. На складі продукцію розбирають, сортують і відправляють кінцевому споживачеві в Америці.

За словами Андрія, ця можливість набагато полегшила бізнес, адже клієнт отримав більше гарантій, а отже покращення сервісу ведення бізнесу. А для американського споживача сервіс понад усе.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.