Люди божеволіють від обручки Кейт Міддлтон: вона безцінна і несе в собі спадщину принцеси Діани

Обручка герцогині, яку вона носить разом зі своєю золотою обручкою, раніше належала принцесі Діані.

Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, вийшла заміж за принца Вільяма у 2011 році в Вестмінстерському абатстві. У неї є особливі прикраси, які колись належали принцесі Діані.
Кейт Міддлтон, 38 років, має одну з найбільш колекцій прикрас у світі.
У герцогині є велика колекція сережок, перснів, браслетів і намист – від дизайнерських брендів до дрібних ювелірів.
Вона також володіє деякими прикрасами принцеси Діани, які принц Вільям успадкував після трагічної смерті його матері в 1997 році.
Обручка герцогині, яку вона носить разом зі своєю золотою обручкою, раніше належала принцесі Діані.
У центрі її знаходиться великий овальний сапфір, оточений 14 діамантами.
Герцогиня знімає обручку тільки при певних відвідини, наприклад, в лікарні.
У бесіді з Express.co.uk Розанна Крофт, засновниця ювелірного магазину Roseanna Croft Jewellery, розповіла про красиву обручку Кейт.
Експерт сказав: «Цейлонський сапфір вагою 12 каратів, навколо нього 14 діамантів, вироблених Garrard. Колись належав покійній принцесі Діані, кажуть, що принц Вільям зробив пропозицію біля підніжжя гори в Кенії.

На мій погляд, ця обручка неоціненна, не тільки через те, що це означає для принца Вільяма і герцогині Кембриджської, але також несе в собі спадщину принцеси Діани, жінки, яка так багато значила для багатьох людей по всій нашій країні, не кажучи вже про її синів і сім’ї».
Якби їй довелося вказати числове значення, Розанна припустила, що обручка Кейт буде коштувати неабияк.
Експерт сказала: «Обручка Кейт Міддлтон коштує близько 400 000 фунтів стерлінгів».
Вона не тільки належала принцесі Діані, але і має особливе значення, яке починається з 1840 року.

Розанна сказала: «Кажуть, що натхнення для обручки Кейт Міддлтон, а в минулому – покійної принцеси Діани, прийшло з брошки, якою володіє королева, і принц Чарльз завжди вважав її красивою – кажуть, що він бачив кільце в будинку Гаррар і оскільки вона нагадала йому цю брошку, вона відразу ж привернула його увагу.

Спочатку брошка була подарунком принца Альберта королеві Вікторії, яка носила її в день весілля, а головний сапфір оцінюється у 20-30 карат.
Брошка складається з красивого великого блакитного сапфіра овальної форми, оточеного 12 діамантами круглого огранювання, і встановлена в жовтому золоті».
Ювелір пояснює, що брошка коштує дуже дорого.
Розанна пояснила: «Вона стоїть понад 3 мільйони фунтів стерлінгів, особливо з урахуванням її спадщини.

Брошка – одна з фаворитів королеви, її простий дизайн ніколи не вийде зі смаку – брошка, яка послужила натхненням для створення безлічі прекрасних прикрас».
Приголомшлива брошка з сапфіром і діамантом була подарована королеві Вікторії принцом Альбертом в Букінгемському палаці в 1840 році.
Ще одна прикраса, яке герцогиня носить регулярно, – її кільце з рубіном.
За останні пару років герцогиня додала рубінове кільце до своїх нарядам, поєднуючи його з червоними клатчами, які вона буде регулярно використовувати.
Розанна сказала: «Рубінове кільце герцогині Кембриджської, за моїми оцінками, коштує близько 35 000 фунтів стерлінгів, і являє собою приголомшливу прикрасу поза часом, але водночас «в тренді» – за крок від традиційних коштовностей, які носить королівська сім’я.
«Елегантна оправа дійсно допомагає каменю гордо стояти в кільці, а проста смуга з діамантами ще більше підкреслює рубін.
Вважається, що вона носила його в парі з білою сукнею з басками від Alexander McQueen, як натяк на кольори польського прапора, коли вона була на гастролях зі своєю сім’єю в Польщі».
Кейт дуже ретельно підбирає вбрання, часто поєднуючи прикраси зі своїми нарядами та аксесуарами.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.