Чудо-хлопчик з рідкісним захворюванням знайшов сім’ю: “Ми з самого початку знали, що це наша дитина»

Каролек перебував у дитячому фонді "Гаюш" всього чотири місяці, після чого його усиновила нова родина.

Польський хлопчик народився з синдромом Трічера Коллінза. Хвороба викликає деформації обличчя, через що від нього відмовилася рідна мати.  Про Каролека розказали і розмістили фотографії в Інтернеті, а вже за 4 місяці на Фесбук сторінці фонду “Гаюш” з’явилося радісне повідомлення про те, що хлопчика усиновили. Про це розказав deon.pl

У повідомленні йдеться, що вже понад місяць Каролек є сином Магдалини та Олександра Сієвських та братом Оли та Габриса.

Скрін з Фейсбуку
Скрін з Фейсбуку

Націкавіше, що саме діти спонукали батьків до рішення усиновити хлопчика. Вони побачили його в соцмережі і запитали батьків, чи могли б вони його взяти?

Їхня старша дочка Ола каже, що їй найбільше сподобалось обличчя Каролека.

«Його хвороба нас ніяк не знеохотила. Ми з самого початку знали, що це наша дитина. Ми відчували, що він наш”, – ділиться Магдалина.

Через хворобу вона більше не могла мати дітей і вони з чоловіком з радістю пристали на пропозицію доньок.

Дуже зворушливо спостерігати батькам, як їх дівчатка доглядають за братчиком.

Засновницею Фонду Гаюша при дитячій онкологічній лікарні в Лодзі (Польща) є мати хлопчика Гая, який лікувався у лікарні з народження. Жінка дала собі слово, що, якщо син одужає, то створить Фонд,  який буде опікуватися хворими та нужденними дітьми.

Фонд існує з 1998 року. Щороку Фонд Гаюша підтримує понад 400 сімей, які опинились у кризовій ситуації. Дітьми опікуються волонтери. Фонд забезпечує цілодобовий догляд та дає надію на життя.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.