ТОП-5 найсмішніших дитячих листів Діду Морозу, які не залишать байдужим нікого: так можуть тільки діти

Діти постійно пишуть листи Діду Морозу і в них трапляються доволі кумедні вислови, а іноді і весь лист можна сприйняти за дуже вдалий жарт.

Дні перед Новим роком вважаються найчарівнішими і це саме той час, коли діти і дорослі пишуть листи Діду Морозу, сподіваючись на чудо.

Найчастіше діти у своїх листах до Діда Мороза вражають безпосередністю. наївністю та проникливістю. Тож і виходить, що найсмішніші листи чарівник отримує саме від дітей.

Звісно, не всі вірять у чарівного персонажа, але деякі вважають його настільки реальним, що відправляють не лише побажання з подарунками, а й детальну інструкцію куди і що класти.

Лист до Діда Мороза
Лист до Діда Мороза

Дехто вдається до хитрощів і в листі вказує пряме посилання на бажаний подарунок. Або діти просто здогадуються хто насправді купує всі подарунки, або вважають, що старенький неправильно зрозумів їх минулого року і приніс не той подарунок.

Лист до Діда Мороза
Лист до Діда Мороза

Але трапляються і такі листи, в яких діти просять дарувати не лише іграшку, а й деталі до неї. Особливо це актуально, коли йдеться про іграшку на радіоуправлінні або на батарейках.

Лист від дуже прагматичної дитини
Лист від дуже прагматичної дитини

Іноді листами до Діда Мороза діти прагнуть обійти заборони батьків і таки отримати омріяний подарунок. При цьому вони вважають, що чарівний персонаж обов’язково має подарувати замовлений подарунок, інакше йому дуже не пощастить.

Коли дитина дуже хоче собаку
Коли дитина дуже хоче собаку

Буває і таке, що Дід Мороз замість конкретних побажань отримує ребус, з якого має зрозуміти що ж насправді хоче дитина. Особливо важко йому доводиться, коли дитина і сама не знає чого хоче.

Смішний лист до Діда Мороза
Смішний лист до Діда Мороза

Хоча були і такі, хто просто запрошував Діда Мороза в гості, попереджаючи, що є дзвінок і обіцяли пустити. Для них, схоже, вечір у компанії чарівника найкращий подарунок до свята і підтвердження того, що він таки існує.

А ще трапляються діти, які просять Діда Мороза піти пораніше, адже у них на ранок стоїть будильник. Непоганий вияв турботи про літню людину, яка працює всю ніч.

Турботливий лист до Діда Мороза
Турботливий лист до Діда Мороза

Що ж, діти таки вміють здивувати і розвеселити будь-якого дорослого.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.