Американка розповіла зворушливу історію про зниклого кота, який повернувся додому в річницю смерті її сина

Американка розповіла приголомшливу історію, у яку складно повірити.

Деб Мосбергер поділилась неймовірною історією, яка сталась з нею напередодні. Жінка живе в США штату Міннесота. Одного дня у неї пропав кіт, а потім несподівано прийшов у день річниці смерті її сина.

Кіт у господаря
Кіт у господаря

Свого сина Вінсента жінка втратила у 2002 році. Йому було 18 років. Він Загинув у трагічній ДТП, через водія, який вів автівку в нетверезому стані. При цьому хлопець завжди відрізнявся своєю надзвичайно сильною любов’ю до тварин. Тому не дивно, що в їх родині було багато маленьких вихованців.

Вінсент
Вінсент

Проте у листопаді 2020 року кіт на ім’я Ейб вийшов на звичайну прогулку і не повернувся. Господарі будинку знали, що якщо сьогодні його немає, то завтра обов’язково має прийти. Однак минали дні, а пухнастого друга не було. Тоді господарі почали йти на пошуки свого вихованця, розпитуючи своїх сусідів та розклеюючи оголошення і навіть просили допомоги у зоозахисників, але все марно.

Через деякій час, 9 грудня, мати подумки попросила свого сина показати коту шлях додому. І сталось диво, ввечері хвостатий друг повернувся додому. Це була 18-та річниця від смерті Вінсента.

Пухнастий вихованець дуже схуд і сумував за ці п’ять тижнів на самоті і тому довгий час не відходив від своїх господарів ні на крок.

Деб Мосбергер вважає, що їх улюбленець міг заховатись десь у машині і випадково від’їхати на велику дистанцію.

При цьому жінка зазначила, що тепер грудень не такий поганий, як був до цього часу.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.