Після новини про зраду коханого дівчина схудла, щоб він кусав лікті: вражаючі фото до та після

Неймовірна історія дівчини, яка не занепала духом після зради нареченого.

У житті буває багато моментів, після який опускаються руки і занепадає дух. У дівчини, про яку ми розповімо, також сталась непроста ситуація в житті, однак вона взяла себе в руки і доказала, чого насправді варта.

Емілі Донован, яка мешкає у Вельсі, наполегливою роботою і завзяттям втратила понад 42 кілограми після того, як дізналась, що наречений її зрадив. Викривши це, розчарована Емілі відразу скасувала весілля. На той момент дівчина важила 99 кілограм. Ситуація, яка склалась, приголомшила Емілі і вона вирішила докорінно змінити своє життя. Тому дівчина почала інтенсивно займатись спортом і перейшла на правильне харчування.

Емілі Донован
Емілі Донован

При цьому Емілі зазначила, що раніше ніколи сама для себе не готувала, надаючи перевагу замовленій їжі або походам у ресторан чи кафе. До того ж, дівчина розуміла, настільки важливо дотримуватись правильного харчування. Це дало свої результати і зараз британка готує правильно домашню їжу та більше часу приділяє фізичним навантаженням.

Емілі додала, що новий режим повністю змінив її життя. Раніше вона зовсім не хотіла виходити на прогулянки, віддаючи перевагу домашнім посиденькам. А зараз дівчина отримує від прогулянок одне задоволення. У результаті вона схудла на 57 кілограмів і почала годитись досягненнями та стала впевненішою в собі.

При цьому Емілі зазначила, що останні 19 кілограм вона скинула під час карантину.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.