ТОП-5 україномовних YouTube-каналів, на які варто звернути увагу: дивись своє – прокачуй знання

За останній рік в українському середовищі з'явилось багато корисного україномовного контенту, який є розважальним, навчальним, корисним, гумористичним або просто цікавим.

Насправді останнім часом контент українських та україномовних каналів на YouTube дуже зріс, оскільки хтось втратив роботу на телебаченні та вирвемо піти іншим шляхом. Так, з’явилось багато цікавинок.

Розмова

Канал Розмова

Автором та ведучим каналу Розмова є екс-телеведучий Сергій Лиховода. Під час війни чоловік створив авторську передачу, куди запрошує різних знаменитостей на інтерв’ю, які виходять надзвичайно відвертими. Цей канал порівнюють з Юрієм Дудем, тільки шоу Лиховоди є суто україномовним контентом.

Подкаст Терапія

Канал Подкаст терапія

Женя Яновський та Спартак Субота створили авторський подкаст, який допомагає людям розібратися в питаннях психології та життя. Дуже корисний контент, який вартує уваги. До того ж одним з його спікерів Спартак – є доктор наук. А Женя актор, який тягне випуски своєю харизмою та цікавими питаннями й підсумками.

Леви на джипах

Канал Леви на джипах

Це дуже розважальний контент, тут, хлопці та дівчата створюють різноманітні шоу, що підіймають настрій та бойовий дух українців. В їх арсеналі всім відомі шоу “Підкати” та “Відшиви” за участю українських знаменитостей.

Дорослі дівчата

Канал Дорослі дівчата

Ведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова знімають спільне шоу, яке допомагає українським дівчатам розібратися у своїх питаннях стосовно відносин з чоловіками або з самими собою.

На часі

Канал На часі

Журналістка Аліна Доротюк зробила власний канал на YouTube, де бере відверті інтерв’ю в українських зірок. А такі речі завжди цікаво подивитися, до того ж зараз. Діалоги відбуваються виключно українською та наповнені глибоким сенсом.

Схожі статті

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

Водії, будьте пильними: змінилося важливе правило дорожнього руху в Україні. Що тепер під забороною?

На жаль, багато керманичів нехтують правилами зупинки свого авто. Вони не замислюються над тим, що невірно припаркований автомобіль створюватиме перешкоди іншим учасникам дорожнього руху