|
12.05.2024 22:09

Як виглядає жінка, яка встала між Камалією та Захуром: вона завжди була в їхньому житті, навіть на початку

Найбагатша співачка України Камалія багато років інтригувала мережу своїм щирим та великим коханням з мільярдером. Їхні фотографії постійно з’являлися в мережі, а виходи на червоні доріжки ставали приводом для обговорень.

І все ж таки пара стала черговим прикладом того, що все хороше має властивість закінчуватися. Так сталося і на цей раз: співачка повідомила, що через рік розлуки вирішила розлучитися зі своїм благовірним. Офіційну причину вона не назвала, але за декілька днів до цього скаржилася на чоловіка, який у суперечці між нею та його рідною дочкою обрав спадкоємицю. Це сильно зачепило виконавицю, яка не змогла впоратися з подібним викликом.

Камалія показала, як виглядає її падчерка Тетяна

Камалія показала, як виглядає її падчерка Тетяна

Таня, варто відмітити, усе своє життя охороняла свою приватність і не давала приводу пресі заговорити про неї або шукати дані про неї. Але 2021-го її фотографії з’явилися в мережі, як і інформація про те, що вона тримає салон краси.

Камалія показала, як виглядає її падчерка Тетяна

І все кардинально змінилося, коли мільярдер прийняв рішення евакуюватися до Великобританії, де проживала його старша дочка. Він забрав сина Армана та двійнят і переїхав до Лондону. Дах над головою йому надала саме Таня.

Співачка спочатку не хотіла туди їхати, але через тугу за дочками все ж таки наважилася на переїзд. Він не вдався. Одразу ж з’явилися конфлікти з падчеркою, з якою артистка і раніше не ладнала. Між ними різниця у віці всього 4 роки, і це імовірно зіграло свою негативну роль у їхніх взаєминах.

А події в Україні взагалі зіграли не на руку, адже Таня виявилася дочкою бізнесмена від росіянки, і реагувала на усі висловлювання своєї мачухи дуже гостро, що і провокувала конфлікти. Тоді ж з’ясувалося, що бізнесмен досі спілкується зі своєю колишньою дружиною, попри те, що їхні діти вже давно дорослі.