Вправи спасіння: Аніта Луценко показала унікальну гімнастику для шиї, яка займе всього 8 хвилин вашого життя

Зірковий фітнес-тренер Аніта Луценко часто ділиться з шанувальниками не тільки вправами для фігури, але і для здоров'я. В тому числі і від болю в шиї.

Колись давно Аніта Луценко хотіла бути юристом, поки одного разу не зламала ногу і не зайнялася спортом. Після цього героїня нашої сьогоднішньої статті зрозуміла, що хоче не витягувати людей з різних неприємностей, а спілкуватися з тими, хто прагне до кращого.

На всю країну Аніта Луценко прославилася як експерт по схудненню в проектах “Все буде добре” і “Зважені та щасливі”. Крім того, вона є частою гостею інших розважальних шоу на українському телебаченні, що вдало поєднує з популяризацією здорового способу життя. Зірка його не нав’язує, але своїм прикладом показує, що спорт і контроль за харчуванням без виснажливих дієт роблять тебе щасливим.

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Аніта активно веде особистий блог в Інстаграмі, а також розвиває власний YouTube-канал, де абсолютно безкоштовно ділиться корисними вправами для різноманітних цілей – для схуднення, від болю, для заряду бадьорості на весь день і не тільки.

На цей раз Луценко пропонує свій варіант лікувальної фізкультури при шийному остеохондрозі, яка не зашкодить, а допоможе позбутися від почуття скутості та больових відчуттів у шийному відділі, котрий завжди знаходиться в напрузі. Так відбувається, оскільки весь робочий день ми схиляємося над документами, після чого у вільний від роботи час схиляємося над книгами і телефонами.

Гімнастика для шиї від Аніти Луценко

Запропоновані фітнес-тренером 8 простих вправ підійдуть тим, у кого часто болить голова, хто скаржиться на дискомфорт, хрускіт та болі в шиї.

При цьому Аніта акцентує увагу – бажано займатися не тільки шийним відділом, а й усім хребтом в цілому. Чим комплекснішими будуть тренування, тим краще.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.