|
02.05.2024 16:03

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Понад 3 роки навколо Дана Балана та Тіни Кароль ходять чутки про їхній зв’язок. Воно і не дивно, адже обидва доклали для цього певних зусиль. Вже ні для кого не секрет, що здебільшого це було зроблено заради хорошого піару. Зокрема, це підтвердили продюсери.

І хоча обидвом цей піар пішов на користь, там почав демонструвати в тому від нього набагато швидше, ніж Кароль, яка до останнього використовувала усі можливості, щоб бути на коні. Зокрема, ще минулого року вона давала концерт в Кишиневі під час якого зі сцени заявила, що Дан Балан — найкращий чоловік в світі.

Дан Балан вийшов на публіку з новою дівчиною та спростував роман з Кароль

Дан Балан вийшов на публіку з новою дівчиною та спростував роман з Кароль

Але декілька тижнів тому дам вперше заговорив, і заговорив доволі грубо. Він публічно звернувся до фанатів та попросив їх припинити поширювати інформацію про його стосунки з поп-дівою і заявив, що шанувальники не дають життя його сім’ї.

Також він спростував чутки про роман з артисткою і зізнався, що між нами ніколи нічого не було. Цікаво, що ця заява з’явилася через декілька місяців після новини про те, що Дан Балан вийшов люди зі своєю новою дівчиною.

Нібито співак засвітився з нею на заході. Однак Богдан Беспалов одразу ж засумнівався у тому, що між ними взагалі можуть бути якісь стосунки. За його словами, дівчина була дуже молода і якраз активно працює над власною популярністю, тому могла погодитися на роль супроводу для Дана, щоб підвищити власну відомість.

Для Балана подібні речі не в новинку, адже його постійно оточують різні дівчата, які погоджуються на те, аби просто гарно провести вечір у його компанії.

Зокрема навіть в Україні Дан нібито встиг закрутити аж дві інтрижки — з харків’янкою та киянкою. Однак, невідомо, чи були ці стосунки взагалі, попри те, що Анастасія, наприклад, засвітилася у Балана в квартирі.