Коронавірус змінює світ: найнеобхідніші звичні речі стають небезпечними

Ви збираєтеся залишити квартиру, заглядаєте в сумку, чи не забули а) телефон; б) гаманець; в) ключі від квартири і офісу. Ст-о-о-о-п! Зараз це надзвичайно небезпечні речі. На них віруси затримуються найдовше.

А ще гроші… банківські картки також беруть касири у руки по декілька разів за день. І що робити?

Британський експерт Мартін Ліндсторм додає до цього переліку ще документи. Він вважає, що паспорт є найбільш заразним предметом, а місце паспортного контролю в аеропорту – реальною загрозою.

Ґаджети
Ґаджети

«Ваш смартфон – це продовження вашої руки, − каже Мартін. – Тому, якщо не хочете заразитися, то дезинфікуйте його так само часто, як руки.

Це саме стосується ключів, банківських карток, окулярів, портмоне і гаманців , гребінців, шпильок для волосся, годинника, усіх прикрас.

Ноутбуки, планшети, будь-які ґаджети, навіть, якщо вони завжди знаходяться вдома, необхідно періодично протирати антисептиком. Ваш робочий стіл… Огляньте його, проаналізуйте, скільки всього по кілька разів за день ви перемацуєте руками.

Якщо ми збираємося у дорогу дезинфікатор і дезинфікуючі серветки мають бути на першому місці у сумці. А сама сумка краще хай буде на плечі.

Без паніки, без тваринного страху, нашою установкою віднині має бути «Не втрачай пильність».

І, звичайно ж, захисні маски і санітарні дистанції також ніхто не відміняв.

 

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.