Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків гарантовано — знайти можна у кожній аптеці

В Україні дівчата здавна славилися своєю косою, а блискуче волосся без посічених кінчиків — мрія кожної панянки. Як досягти цього без великих коштів та зусиль? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Блискуче волосся без посічених кінчиків. Хто з нас, дівчат, не мріяв забути про підрізання довжини, купу засобів для догляду? На справді, всі відповіді, як то кажуть, на поверхні. Всі корисні додатки у шампунь можна знайти у найближчій аптеці.

Блискуче волосся без посічених кінчиків: що додати під час миття голови

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Сьогодення пропонує нам купу масок, кондиціонерів та інших засобів для догляду за волоссям. На різний смак та гаманець, як то кажуть. Проте, не варто спускати всі гроші на перший ліпший розрекламований засіб.

Посічені кінчики — це результат пересушеної шевелюри. Це означає, що стрижень волосу не може отримати всі необхідні мікроелементи та утворює порожнини усередині. Також механічні пошкодження, як виведення пігменту або використання дубильних речовин (хна) — не дають нормально йому живитися. Тому слід наповнити його ззовні.

Вам у цьому допоможе кокосова та мигдальна олія. Її можна додавати, як у шампунь, так і просто наносити на уражену ділянку. Головне не брати засіб для миття волосся з сульфатами та не розподіляти його по всій довжині.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Як засіб для змивання, можна купити в аптеці сухі збори трав: ромашка, листя кропиви. Це перевірений роками лайфхак: полоскати косу у натуральному настої. Так робили навіть наші бабусі задовго до появи спеціальних косметичних засобів.

Також не зайвим буде і додавати вітаміни А та Е у ваш шампунь. Гладенькі пасма вам гарантовані, але слід набратися терпіння, аби дочекатися результату.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

І на останок: блискуче волосся без посічених кінчиків — це справжня праця. Жоден засіб, навіть супер розрекламований, не допоможе врятувати вже зіпсовану косу. Краще позбутися зайвого та на період користування аптечними засобами утриматися від прасочок, фенів та гарячих укладок.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.