Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків можна зробити у домашніх умовах

Блискуче волосся без посічених кінчиків: чи не мрія це кожної дівчини? Виявляється, при регулярному домашньому догляді можна добитися дуже високих результатів. Дізнайтеся, що можна додати у шампунь.

Хто з нас не мріяв коли-небудь про блискуче волосся без посічених кінчиків? Нині, як ніколи для нас стає актуальним домашній догляд, адже не всім зараз під силу ходити у салони та платити стилістам за різні маніпуляції з нашою шевелюрою. Начаклувати засіб, який змінить стан нашої коси можливо і вдома.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Що додати у шампунь, аби гарантовано отримати блискуче волосся без посічених кінчиків?

Допоможе покращити стан наших локонів, звісно, звичайна аптека. Там ви знайдете всі необхідні вітаміни, які легко додати у ваш шампунь. В першу чергу слід звернути увагу на антиоксиданти Е та С. Перший компонент працює зі структурою волоса, а другий зміцнює судинну сітку голови, що поліпшує живлення цибулинок і сприяє активізації формуванню колагену. Також цей інгредієнт нейтралізує шкідливі сульфати, які можуть міститися у косметичному засобі.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Крім цього не забудьте і про вітамін А, який зробить волосся пружнішим та об’ємнішим. Нікотинова кислота допоможе забути про сивину та пришвидшить ріст. А ось категорія мікроелементів В6, В12, В1 сприяє укріпленню коренів та гальмує випадіння.

Слід звернути увагу на те, що ці речовини не можна змішувати разом, а слід проходити курсами по 10 днів кожен. Ампулу не потрібно додавати у пляшку, а краще виливати у долоню, де вже є маленька кількість шампуню. Це потрібно для того, щоб препарат не окислювався.

Блискуче волосся без посічених кінчиків

Ці синтезовані природні компоненти дуже сприятливо впливають на красу шевелюри.

Нагадаємо, що блискуче волосся без посічених кінчиків, на жаль, не обійдеться без походу до перукаря. Спеціаліст має відрізати частину сухого пасма, адже воно вже не буде повноцінно і так живитися. Не шкодуйте його, адже ви вже стали на шлях до розкішної коси та локонів.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.