Просто додай це у туш для вій: об’ємні вії без ламкості гарантовані — знайти можна у кожній аптеці біля дому

Об'ємні вії без ламкості — чи це не найбільша мрія всіх дівчат? Багато хто вдається зараз до недешевих косметичних процедур, як-от ламінування чи нарощування, але є один природній компонент, який зробить справжню магію для вашого макіяжу.

Об’ємні вії без ламкості. Справжня мрія всіх дівчат та жінок, особливо тих кому за 40. До яких тільки хитрощів не вдається прекрасна половина людства, аби зробити погляд ефектнішим. Цікаво, що ще у давні часи всі красуні намагалися прикрасити свої оченята. Для цього використовували підводку з товченого вугілля. Проте, у сьогоднішні часи комфорту, нам доступні більш безпечніші та корисніші засоби.

Просто додай це у туш для вій: об’ємні вії без ламкості гарантовані

Об’ємні вії без ламкості за 3 копійки

Природа давно створила ідеальну олію, яка за мить наситить ваші вії корисними мікроелементами та додасть їм об’єму. І це масло жожоба. Вже давно науковці дивуються, скільки всього може зробити цей компонент для краси та здоров’я:

  • Захищає від УФ-випромінювання;
  • Насичує та живить;
  • Укріплює цибулину та сам стрижень волосу;

Просто додай це у туш для вій і результат тебе вразить: на стійкість косметичного засобу олія ніяк не вплине, адже завдяки своєму складу, який на 50% за хімічною структурою схожий на себум людини, вона миттєво поглинається та надає блиск. За одне нанесення — волос стане пишнішим, за два-три, брасматик структурується на ньому та візуально зробить його довшим. Візажисти у популярній мережі ТікТок розповідають, що давно користуються цим лайфхаком.

Просто додай це у туш для вій: об’ємні вії без ламкості гарантовані

Зауважте, що достатньо однієї крапельки на сам пензлик. Не потрібно заливати тюбик туші ліпідними сполуками, адже так ви можете зіпсувати косметику.

Просто додай це у туш для вій: об’ємні вії без ламкості гарантовані

Також для найкращого результату масло жожоба слід наносити після вмивання сухою щіточкою за лінією росту вій. Практикувати такий б’юті-ритуал слід щонайменше тричі на тиждень і ви здивуєтеся, як швидко будуть рости вії. А головне, олія не забиває та не обламує сам волосок.

Тож нехай з цим простим секретом ваші об’ємні вії без ламкості будуть радувати вас кожного дня та дивувати оточуючих своєю красою.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.