Обличчя без зморшок та гусячих лапок гарантовано: домашня маска з простих інгредієнтів по кишені кожному

Кожна жінка намагається зберегти свою молодість та вроду якомога довше. Не секрет, що догляд за ніжною, жіночою шкірою задача не з простих. Щоденні стреси, гормональні зміни, відсутність режиму та неправильне харчування миттєво відбиваються на нас. Проте, обличчя без зморшок та гусячих лапок навіть після 30 — це не міф.

Навіть при якісному та щоденному догляді за собою, вік бере своє, з’являються видимі зміни та шкіра починає втрачати свою минулу пружність. Професійні косметичні засоби коштують немалих грошей. Проте й у домашніх умовах можна зробити маску для обличчя без зморшок та гусячих лапок, яка буде діяти не гірше, ніж процедури у косметолога.

Обличчя без зморшок та гусячих лапок: Б’юті-секрет

Обличчя без зморшок та гусячих лапок

В домашніх умовах, з доступних та бюджетних інгредієнтів можна зробити маску, яка буде глибоко зволожувати шкіру та розгладжувати зморшки.

3 основні компоненти маски:

  • 1 яєчний жовток
  • 1 чайна ложка соку алое
  • 5 крапель рідкого гліцерину
Обличчя без зморшок та гусячих лапок

1 чайна ложка крохмалю також не завадить для густоти.

Всі інгредієнти ретельно перемішати та варто перед використанням зробити пробу на алергію, нанісши невелику кількість маски на внутрішній бік руки — в цьому місці шкіра найчутливіша. Якщо через 15 хвилин ви не відчуваєте печіння та відсутнє почервоніння, можна використовувати маску за призначенням. Якщо є алергія на будь-який компонент маски, її використання не рекомендовано.

У разі відсутності алергічної реакції, маску потрібно наносити у 5 шарів на ретельно очищену, суху шкіру обличчя та декольте, даючи масці підсохнути 1-2 хвилини, перед нанесенням наступного шару. Термін витримування маски — 20 хвилин. Важливо при цьому прийняти горизонтальне положення тіла, щоб м’язи обличчя були розслаблені.

Обличчя без зморшок та гусячих лапок

Після 20 хвилин косметичний засіб висохне. Щоб його змити не пошкодивши шкіру, потрібно обережно розмочити її вологим полотенцем чи руками, після чого ретельно змити круговими рухами та нанести вашу звичайну доглядову косметику, сиваротку чи зволожувальний крем. Використовувати маску можна не частіше двох раз на тиждень, перед цим проконсультувавшись зі своїм косметологом чи дерматологом.

Нагадаємо, що обличчя без зморшок та гусячих лапок — це щоденна робота над собою і результат можна отримати лише якщо робити всі доглядові процедури на постійній основі. Бажаємо вам краси та здоров’я!

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.