Який універсальний продукт допоможе захистити шкіру від забруднень та подразнень: косметологи рекомендують

Кожна жінка в світі стикається з проблемою стану шкіри і майже кожна прагне вирішити це питання без походів до косметологів та дерматологів.

Шкіра жіночого обличчя взагалі дуже чутлива та дуже піддатлива зовнішнім агресорам. Наприклад, ви живете в мегаполісі, ваша шкіра щодня поглинає в себе пил, бензин, навколишній бруд, коли ви торкаєтесь обличчя не помитими руками. Всі ці фактори мають вплив сильніше, ніж думає кожна з нас. По-перше, для гарного стану шкіри, її необхідно правильно очищувати та зволожувати. І по-друге, використовувати якісну косметику для догляду.

Також, на стан шкіри впливають рослини, тобто якщо у вашому домі, буде більше рослин, тим більше кисню буде у повітрі і він буде чистим, тоді ваша шкіра почне поглинати корисні речовини і її стан покращиться. Портал Environmental Health Perspectives провело дослідження, яке довело, що від великої кількості рослин, не тільки покращується стан шкіри, а ще й життя триває довше.

Насправді для погіршення стану шкіри існує безліч чинників:

  • ультрафіолетове випромінювання
  • тютюновий дим
  • важкі метали
  • навколишній бруд
  • велика кількість цукру в організмі
  • пил
Чудо-маска
Чудо-маска

Всі ці чинники змінюють стан шкіри, роблять її більш вразливою до алергій, прискорюють старіння і появу зморшок, уповільнюють насичення організму киснем та погіршують його функціонування, звідси й з’являються загадкові висипи та різкі зміни типу шкіри. Аби запобігти цим проблем, бренд, розуміючи всі причини та етапи погіршення стану шкіри Biologique Recherche, розробив спеціальну кисневу маску Masque VIP O2, яка захищає шкіру від зовнішніх забруднювальних факторів.

Ця маска усуває речовини, які забруднюють шкіру та запобігає їх потраплянню в клітини шкіри. Також маска має чудовий зволожувальний ефект, що теж необхідно для гарної, чистої та здорової шкіри.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.