Названо ТОП-5 українських косметичних брендів, які не поступаються європейським за якістю, а коштують дешевше

Чомусь, прийнято вважати, що все європейське краще та якісніше, проте це не завжди так. І багато жінок з україни, які були вимушені емігрувати в різні країни Європи впевнилися в цьому. Тому що деякі європейські бренди і дорожче і гірше за українські.

Насправді, жінки в Україні дуже вибагливі у бьюті-сфері, жодна українка не уявляє себе без красивих нігтів з манікюром, без брів, які підкорегував майстер і так далі по великому списку. Але й косметику жінки обирають неабияк. В останній час стала популярна органічна та натуральна косметика. Тому достатньо українських брендів доглядової, органічної косметики з’явилося. Ці бренди виготовляють натуральну косметику, яка не тільки доглядає та виконує базові функції, а ще й впливає на покращення стану шкіри. І косметологи виділили найкращі з них.

Hillary

Бренд номер 1 у списку
Бренд номер 1 у списку

Інноваційний бренд натуральної косметики, який поєднує у своїх продуктах, лише натуральні компоненти. Так, не всі вони українського походження, проте виробляється все у нас. В асортименті даного бренду можна побачити засоби для догляду за обличчям, тілом, шкірою голови та волоссям. Hillary Cosmetics – існує з 2015 року і вже набув чималої популярності серед українок та жінок за кордоном.

Vesna

Бренд номер 2 у списку
Бренд номер 2 у списку

Бренд рослинної косметики, компоненти для якої, вирощують суто в Україні. Місія даної марки не тільки якісний догляд, а ще й лікування проблем зі шкірою. При виробництві завжди присутній дерматолог, тому косметика є для різних типів шкіри і дія також різна. Тому з цим брендом треба бути дуже уважним при виборі. Краще буде звернутися до консультанта, який має певну освіту та допоможе підібрати потрібний продукт або лінійку.

HOLLYSKIN

Бренд номер 3 у списку
Бренд номер 3 у списку

Вся косметика HOLLYSKIN виготовляється виключно з сертифікованих компонентів. Цей бренд займається не тільки виготовленням доглядової косметики, а ще й займається дослідженням проблем шкіри та допомагає вирішити їх завдяки новим розробкам. В асортименті є багато різновидами засобів, від кремів до спеціальних тонерів.

Mr. SCRUBBER

Бренд номер 4 у списку
Бренд номер 4 у списку

Багато хто плутає цей бренд з американським, бо дизайн дуже сучасний та оригінальний. Але це український виробник. Особливістю бренду є наявність більше ніж 500 різновидів натурального скарбу для тіла. Це не єдиний продукт марки, тут також можна вибрати догляд за обличчям та тілом.

Sane

Бренд номер 5 у списку
Бренд номер 5 у списку

Український бренд, який створений аби лікувати. Спочатку виробники робили акцент лише на лікуванні шкіри, завдяки натуральним компонентам, а згодом з’явилися засоби для догляду не тільки обличчя, а ще тіла і волосся, в також засоби для макіяжу.

Цінова політика брендів

Українські косметичні бренди, які за якістю не гірші за європейські

Ціни на всі ці бренди приблизно однакові, починаючи зі 150 гривень. Але якість перевершує всі очікування. Це правда! Бренди не ставлять надто високі ціни, тому що їм важливо залишатися доступними та популярний.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.