Як освітлити волосся у домашніх умовах без фарби і порошку: елементарний спосіб від стилістів зіркових салонів

Волосся кольору блонд не виходячи з дому більше не здається міфом. Дізнайтесь, як освітлити волосся без перукарів, фарб та порошків, щоб отримати зачіску своєї мрії далі у матеріалі.

Кожна дівчина хоча б один раз у житті замислювалася, чи не стати їй блондинкою. Сучасна мода пропонує безліч варіантів фарбувань та освітлень, у різних техніках та відтінках. Але звісно, що будь-яке знебарвлення волосся псує його якість та структуру. Локони стають сухими, ламкими, неживими та з посіченими кінчиками. Але не треба одразу відмовлятися від ідеї змінити свій звичний стиль та спробувати нову техніку у домашніх умовах. Освітлити волосся у домашніх умовах, зробити шевелюру на 2-3 тони світліше та й надати прядкам блиску та пружності — зможе кожна панянка.

Як освітлити волосся у домашніх умовах, без фарби та порошку?

Як освітлити волосся у домашніх умовах

Звісно, що у руках професійного стиліста можна стати блондинкою просто за пару годин. Але таке освітлення влетить у копійку, ще й на доглядові засоби доведеться витратити немалу суму. Якщо набратися терпіння, то можна змінити свій колір волосся без застосування фарб та просто не виходячи із дому. А корисні інгредієнти у складі цього рецепту нададуть пасмам поживних речовин та будуть перешкоджати появі посічених кінчиків.

Як освітлити волосся у домашніх умовах

Отже, один з найдієвіших способів освітлити волосся — маски з медом та лимонним соком. Важливо, що мед потрібно брати домашній, щоб у ньому не було сторонніх домішок.

На три столові ложки рідкого меду додати одну столову ложку лимонного соку. Ретельно перемішати та нанести на чисте, сухе волосся залежно від того, які зони ви бажаєте освітлити: всю довжину, деякі прядки або тільки кінчики. Для покращення ефекту потрібно надіти на голову поліетиленову шапочку або накрити волосся харчовою плівкою. Залишити медово-лимонну маску на 25-30 хвилин, після чого ретельно змити теплою водою. Не слід забувати, що лимонний сік може пересушувати волосся. Щоб цього уникнути, після використання домашнього освітлення потрібно нанести поживну маску чи кондиціонер. Використовувати рецепт медово-лимонного освітлення волосся можна не частіше 2 разів на тиждень та лише у разі відсутності алергії на мед.

Нагадаємо, що освітлити волосся у домашніх умовах, без фарб та порошків цілковито реально, треба лише запастися терпінням та використовувати освітлюючи маску регулярно. Бажаємо здоров’я та краси!

Схожі статті

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.

Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.

Шкіра, як шовк: поради від українських та голлівудських зірок – Дорофєєва, Полякова, Еністон, Йохансон та інші

Знайти дієвий метод догляду за шкірою для досягнення ідеального результату — завдання не з простих. Втім українські та голлівудські зірки поділились своїми робочими лайфхаками.