Секрет розкішної фігури: фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра поділилася рецептом протеїнових коктейлів

Українські зірки та учасники телевізійних шоу хочуть мати здоровий та привабливий зовнішній вигляд. Фіналістка "Холостяка-12" Саша Мудра поділилася рецептом смачних протеїнових коктейлів.

Саша Мудра яскрава учасниця головного проєкту про кохання “Холостяк-12”. Глядачам запам’яталася емоційною дівчиною, адже навколо неї завжди були конфлікти, різні чутки та невдоволення з боку інших.

Проте холостяку Алексу Топольському такий темперамент дуже імпонував. Було видно симпатію та очі, які горіли на побаченнях. Але фінальний вибір зроблений не на користь Саші Мудрої.

Саша Мудра
Саша Мудра

Відомо, що зараз дівчина проживає в США, мріє стати акторкою, зніматися у фільмах, серіалах або вести своє шоу. Для здійснення цілі, навчається в спеціальній акторській школі. Любить підтримувати себе у формі, правильно харчуватися та займатися спортом.

Рецепт смачних протеїнових коктейлів від Саші Мудрої

У своєму Instagram-блозі ділиться з підписниками не тільки новинами із життя, а й корисними рецептами, які зможуть допомогти стати на шлях краси та здорового тіла. Показала, як приготувати легкий, корисний та смачний протеїновий коктейль.

Для цього вам знадобляться такі інгредієнти: ягоди за вашими смаковими побажаннями, протеїн та звичайна вода. Можна додати трішки молока, але це не є обов’язковим.

“Тепер я ще більше люблю свої ранки. Купила собі блендер, готую собі смачні протеїнові коктейлі”, – розповіла Олександра.

Рецепт смачного протеїнового коктейлю від Саші Мудрої

Відомо, що цей напій містить велику кількість білка, який необхідний для функціонування наших м’язів та слугує для них певним будівельним матеріалом. Якщо випити цей коктейль після тренування, ви зможете допомогти своїм м’язам рости.

Правильне харчування, спорт, активний спосіб життя неодмінно допоможуть підтримати ваше здоров’я, життєві сили, вічну красу та молодість.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.