Шкіра, як шовк: поради від українських та голлівудських зірок – Дорофєєва, Полякова, Еністон, Йохансон та інші

Знайти дієвий метод догляду за шкірою для досягнення ідеального результату — завдання не з простих. Втім українські та голлівудські зірки поділились своїми робочими лайфхаками.

Що треба зробити для того, аби отримати ідеальну шкіру? Таким питання задається ледь не кожен із нас. Комусь пощастило, й суха шкіра, прищі та інші висипання оминули їх. Однак є й ті, від кого фортуна в цьому плані відвернулась. На полицях професійних магазинів та аптек є безліч дорогих та не дуже засобів по догляду за шкірою. Втім українські та голлівудські селебріті охоче поділилися своїми секретиками для досягнення шовковистої шкіри.

Надя Дорофєєва

Відома українська співачка Надя Дорофєєва поділилась своїм секретом ідеальної шкіри. За словами дівчини, все геніальне — просто, і її догляд не виняток. Так, співачка розповіла, що її секрет — це підтримка водного балансу в організмі. Вона впевнена, що вода — це джерело краси, й намагається щодня випивати мінімум два літри води. Попри це, Надя наголосила, що не обходиться без спеціального догляду, який їй прописав косметолог. Навпаки, вона зазначила, що її щоденний догляд неможливий без зволожувальних масок.

Порада від Наді Дорофєєвої — пити багато води
Порада від Наді Дорофєєвої — пити багато води

Оля Полякова

А тепер час простого, але водночас дієвого рецепту м’якої шкіри від української співачки Олі Полякової. В одному із випусків ютюб-шоу “Дорослі дівчата” із Машею Єфросініною, жінка поділилась секретом бархатистої шкіри. Для цього вона використовує спеціальний скраб для тіла. Беріть ручки й записуйте рецепт: візьміть трохи солі, оливкової олії та додайте декілька крапель ефірної олії. Готовою сумішшю необхідно натерти тіло під час походу в душ. Як результат — шкіра настільки м’яка, що навіть непотрібно після скрабу наносити крем на тіло.

Скраб для тіла від Олі Полякової
Скраб для тіла від Олі Полякової

Дженніфер Еністон

Так само, як у Наді Дорофєєвої, так і в американської акторки Дженніфер Еністон секрет гарної шкіри заключається у воді. Жінка розповіла, що для того, щоб пробудити втомлену шкіру, вона вмивається холодною водою із льодом. Втім навіть із таким методом варто зловживати, а використовувати тільки за сильної необхідності.

Дженніфер Еністон щодня вмивається холодною водою з льодом
Дженніфер Еністон щодня вмивається холодною водою з льодом

Скарлетт Йоханссон

Американська акторка Скарлетт Йохансон розповіла, що іноді на її обличчі з’являються маленькі висипання. Для того, щоб зменшити їх, жінка точково наносить трошки оцту на кожне запалення. Втім треба бути обережним із цим способом й не наносити на все обличчя. Ба більше, краще звернутись до косметолога або дерматолога із проблемою висипань. Адже як не крути, але народні методи — це народні методи.

Оцет від висипань від Скарлетт Йоханссон
Оцет від висипань від Скарлетт Йоханссон

Холлі Беррі

Американська актриса Холлі Беррі також поділилась секретом м’якої шкіри. Як і Полякова, вона користується саморобним скрабом бля тіла. Рецепт доволі простий: візьміть трошки кавової гущі й додайте її у свій гель для душу. Такий продукт має два плюси — відлущення ороговілої шкіри і, звичайно, приємний кавовий аромат на тілі.

Простий рецепт скрабу для тіла від Холлі Беррі
Простий рецепт скрабу для тіла від Холлі Беррі

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.