Рубрики: Цікаве
28.08.2024 21:25

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.
Поділитися

Здається, що немає нічого важкого у тому, аби підібрати собі дизайн манікюру до початку навчального року. На носі осінь, змінюється настрій, змінюється мода. Необхідно, щоб нігті прекрасно поєднувалися з нашими образами, і при цьому виглядали доречно на заходах, які нас очікують.

Зокрема, велика кількість дівчат незабаром рушить до школи, університетів, їхні мами будуть присутніми на лінійках, а вчителі вийдуть на роботу.

Задача ускладнюється тим, що тренди раптово змінилися: на популярні дизайни вплинула азійська мода. І тепер жіноча публіка або взагалі відмовляється від покриття, або ж намагається знайти щось дійсно цікаве та елегантне. Цей виклик насправді прекрасно уживається із задачею знайти правильний дизайн до початку навчального року, адже у освітніх установах також не варто з’являтися з яскравим манікюром, так як це моветон.

Який манікюр зробити на 1 вересня

Який манікюр зробити на 1 вересня
Який манікюр зробити на 1 вересня

Перш за все, позбуваємося від думки про матовий манікюр. По-перше, він не в трендах, а по-друге, з ним буде важко, зважаючи на темп життя на початку осені. Чорнила обов’язково будуть залишатися на покритті, і будь-які найменші недоліки одразу кидатимуться в очі.

Так само позбавляємося від довжини. Мода на натуральність і диктує нам, що необхідно полюбити середню довжину нігтів і віддавати перевагу плавним формам.

Найкращий вибір — це пастельні відтінки. Найбільшою популярністю користуються напівпрозорі гель-лаки, через які можна помітити ніготь. Але такий варіант підходить не всім. У такому випадку можна звернутися до бежевих, рожевих, і навіть кофейних відтінків.

А від французького манікюру експерти поки що радять відмовитися, так як він набирає погану популярність соціальних мережах і навіть стає предметом для жартів серед чоловічої аудиторії.