Манікюр для жінок за 50: варіанти кольорів та дизайни від Ольги Сумської, Ірини Білик і Софії Ротару

Яскраві відтінки кольорів та складні орнаменти з віком вже втрачають свою актуальність. Яким має бути манікюр для жінок 50+, розкажемо на прикладі українських зірок.

Коли жінка переступає певний віковий рубіж, її макіяж стає більш натуральним, це стосується і нігтів. Професійні nail-стилісти вважають, що після 50-ти жінці варто уникати довгих нарощених нігтів, яскравих неонових покриттів і хитромудрого дизайну з великою кількістю блисків і каменів. Яскравий манікюр – це привілей для молодих. Більш дорослим жінкам необхідно відволікати увагу від рук, адже вони вже зазнали вікових змін.

Манікюр для жінок за 50
Манікюр для жінок за 50

На руках жінки 50+ краще будуть виглядать короткі або середні нігті мигдалеподібної, овальної форми або у формі м’якого квадрата. Що стосується відтінків, то майстри манікюру можуть запропонувати великий вибір спокійніших кольорів, які візуально омолоджують руки. До них можна віднести всі теплі бежеві та ніжно-рожеві відтінки.

Якщо подивитися на фотографії легендарної Софії Ротару, вона вже давно не користується яскравим гель-лаком.

Манікюр для жінок за 50
Манікюр для жінок за 50

Актриса Ольга Сумська також намагається не привертати уваги до кистей рук. Судячи з останніх фотографій, актриса віддає перевагу середній довжині нігтів та натуральними відтінками гель-лаку. Іноді робить класичний “френч”.

Манікюр для жінок за 50
Манікюр для жінок за 50

А ось співачка Ірина Білик, яка нещодавно почала співпрацювати з молодим талановитим стилістом Єгором Андрюшиним, час від часу фарбує нігті яскравим червоним гель-лаком, але форма нігтів завжди незмінна – м’який квадрат.

Манікюр для жінок за 50
Манікюр для жінок за 50

А раніше зірка носила лише яскраві кольори та довгі нігті!

Манікюр для жінок за 50
Манікюр для жінок за 50

Зверніть увагу, що всі з перелічених вище артисток, не носять довгих гострих нігтів, які зараз дуже популярні, а також відмовилися від дизайну зі складним художнім розписом і великою кількістю фурнітури. У моді природність та натуральність.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..