Рубрики: Цікаве
27.09.2024 13:03

3 популярних смартфони до 15 тисяч гривень: найкращі моделі для тих, хто не має грошей на iPhone

Багато людей мріють про iPhone. Та навіть моделі минулого покоління для покупців часто надто дорогі. У цьому випадку є 2 шляхи: покупка вживаного пристрою чи смартфону на Android до 15 тисяч гривень.
Поділитися

Якщо ще кілька років тому мобільні пристрої в середньому сегменті були сповнені компромісів, то зараз вони пропонують характеристики, які влаштують більшість користувачів. Можливості апаратів до 15 000 гривень дозволять робити якісні фото навіть в складних умовах, комфортно користуватися будь-якими застосунками та навіть запускати популярні ігри.

Samsung Galaxy M35

Південнокорейський гігант — один з небагатьох виробників, у якого є впізнаваний стиль. Його пристрої в молодшому та середньому сегментах нагадають по дизайну флагмани. Galaxy M35 не є виключенням, хоча широкі рамки навколо екрана говорять про доступність телефона.

Апарат працює на базі фірмового процесора Exynos 1380 — холодного та енергоефективного. Сканер для відбитків Samsung розмістила в кнопці блокування, що досить зручно. А ось що не зручно — це необхідність купувати блок для зарядки, бо в комплекті його немає. Зате основна камера на 50 Мп з оптичною стабілізацією точно потішить любителів мобільної фотографії.

3 найкращих моделі смартфонів до 15 тисяч гривень: Samsung Galaxy M35

Головною перевагою Galaxy M35 є система. Оболонка One UI 6 дуже зручна та стильна. Хоча стандартний набір звуків — це привіт з далекого минулого. А ось 4 роки оновлень для системи та 5 років патчів безпеки вам не запропонує жоден інший пристрій з аналогічною вартістю.

Nothing Phone 2a

Засновник компанії Nothing Карл Пей працював в Nokia, Meizu та OnePlus. В останній він був засновником. Тому досвід у створенні якісних смартфонів у підприємця чималий. І це чудово помітно по моделі Phone 2a від його нової британської компанії Nothing. Ця модель пропонує повністю симетричні та дуже тонкі рамки, що незвично для недорого пристрою.

3 найкращих моделі смартфонів до 15 тисяч гривень: Nothing Phone 2a

Для зручності кнопки регулювання гучності та клавіша блокування розміщені на протилежних гранях. Сканер відбитків знаходиться під екраном та працює досить непогано, хоча рішення в Samsung комусь точно сподобається більше. Основна камера Nothing Phone 2a складається з 2 модулів по 50 Мп, які роблять дуже якісні світлини навіть в сутінках.

Infinix Note 40

Завдяки чудовому співвідношенню ціни та якості бренд Infinix стає все популярнішим в Україні. Серед його пристроїв найбільш достойним уваги ми вважаємо Note 40. Вартість цієї моделі на українському ринку складає всього 9 тисяч гривень, що є надзвичайно вигідною пропозицією.

3 найкращих моделі смартфонів до 15 тисяч гривень: Infinix Note 40

За цю суму ви отримуєте високопродуктивний процесор Helio G99 Ultra, хорошу камеру на 108 Мп, стереодинаміки від JBL та яскравий екран. Але найцікавіше, що Infinix — зовсім не жадібна компанія. За 9 тисяч в комплект включені не лише блок живлення на 45 Вт, а також бездротова зарядка на 15 Вт, прозорий чохол та захисне скло для дисплея.