Рубрики: Цікаве
13.10.2020 05:21

Немає нічого неможливого: пенсіонерка сфотографувалася для реклами білизни

Пенсіонерка на ім'я Антоніна стала героїнею нової реклами українського бренду нижньої білизни Brabrabra.
Поділитися

Моделі плюс-сайз і пенсіонерка знялися в рекламній фотосесії українського бренду нижньої білизни Brabrabra.

Фотографії з незвичними моделями з’явилися на сторінці марки в Instagram.

Так, продукцію магазину продемонструвала на собі повненька фотохудожниця Катерина Дорфман. Жінка сфотографувалася в жовтій укороченій футболці і лілових трусиках з блакитним поясом. В асортименті Brabrabra вони представлені в різних кольорах.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGC5IyNHY-F%2F&is_from_rle

Також рекламує білизну бренду пенсіонерка на ім’я Антоніна з модельного агентства «Життєлюб», яке спеціалізується на моделях старшого віку. Крім неї в фотосесії взяли участь темношкіра модель Юлія Богданова і відома блогерка Олена Сідельник.

Жінки показали комплекти зручного бра з палітрою 11 кольорів за ціною 849 гривень. У Instagram-акаунті марки з’явився спільний знімок цих таких різних жінок.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF_f56qHYIK%2F%3Futm_source%3Dig_embed&is_from_rle

Зазначимо, раніше в рекламі бренду була помічена відома українська співачка alyona alyona. Вона закликала жінок бути собою і любити себе такою, як ти є.

Бренд Brabrabra неодноразово демонстрував на рекламних знімках своєї білизни жінок різних розмірів. Схоже, це найбільш бодіпозитивний бренд нижньої білизни в країні.

Мітки: Білизна