Рубрики: Цікаве
21.08.2023 18:06

Матимете купу проблем і шалених розтрат: які моделі німецьких авто краще не купувати, бо вони ненадійні

Німеччину завжди вважали країною з якісним обладнанням і технікою, адже це навіть не дивно, бо країна насправді гарно розвинена у всіх сферах. Це стосується й автомобілів, які виробляють в Німеччині.
Поділитися

Так, серед автолюбителів заведено вважати, що німецькі машини є найякіснішими й вони можуть слугувати довше і якісніше ніж інші. І насправді багаторічна практика це підтверджує. Але далеко не всім моделі машин є насправді такими гарними, як їх описують та рекламують. Тож, сьогодні ми поговоримо про  найменш надійні німецькі автомобілі.

BMW 7 Series

BMW 7 series

Дана модель BMW – це дуже живий та потужний автомобіль. Його власники люблять на ньому ганяти пустими трасами. Виглядають авто сучасно, комфорт на високому рівні й за свої 5500 тисяч доларів автомобіль відмінний. Але тут є серйозні  проблеми з електронікою. Знайти хорошого автоелектрика, який розібрався б у BMW вкрай важко, а знайти який може виправити на BMW 7 Series практично неможливо. Тож, якщо ваш автомобіль припинить працювати, вам доведеться купувати новий і більш надійний.

Mercedes CLA

Mercedes CLA

Неймовірно потужний німецький автомобіль Mercedes CLA побудований на базі моделі A-class, але має більш стильний кузов. Машина виглядає привабливо як зовні, так і всередині. Загалом, це гарний вибір. Але є проблема, це знову ж електроніка. Якщо почнуться збої в роботі, то спокою власник не побачить дуже довго, а точніше допоки не придбає нове авто.

Audi R8

Audi R8

Audi R8 є не найякіснішим автомобілем, хоча і звучить це доволі дивно. Вартість цього суперкара в Україні, близько 40 тисяч доларів. Але найбільша проблема, для українських водіїв – занадто дороге і неоправдане обслуговування та складність замовлення запчастин. Ще один мінус – це ніжна паливна система. Для цієї моделі не підійде будь-яке паливо, інакше доведеться жити на СТО.

Mercedes ML

Mercedes ML

Кросовер Mercedes ML можна придбати всього за 9400 доларів. Автомобіль за роки свого існування став дуже популярним. Особливо у перші роки після виходу. Але як і інші автомобілі, це так само страждає від електроніки й має дорогі запчастини, які важко дістати.